Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Meteoroloji'den uyarı geldi

Hafta sonu için yaptığı kasırga tahmini tutmayan Meteoroloji, hava sıcaklıklarının ülkenin batı kesimlerinde 2 ile 4 derece azalacağını belirterek, sağanak ve gök gürültülü yağışların yurt genelinde etkisini sürdüreceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar dikkat! Meteoroloji'den uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının da ülkenin batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağını belirterek, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Mersin, Adana ve Osmaniye çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmininde bulundu.

SAĞANAK YAĞIŞ ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Mersin, Adana ve Osmaniye çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Muğla, Çanakkale, Balıkesir'in batı kıyıları, Edirne, Kırklareli, Antalya ve Burdur'un doğu ilçeleri ile Isparta'nın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor.

SICAKLIKLAR BATI KESİMLERDE 2 İLE 4 DERECE AZALACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre hava sıcaklığı batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli (30-60 km/sa.) olarak esmesi bekleniyor.

BURSA'DA HAVA DURUMU:

Bursa'da hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Hava sıcaklığı ise ortalama 24 derece.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.