Hava Durumu

Gemlik'teki bebek vahşetinin zanlıları adliyede

Bursa'da gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya gelen bebeğin öldürülüp gömülmesiyle ilgili gözaltına alınan biri ahlak polisi 4 kişi, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2013 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2013 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gemlik'teki bebek vahşetinin zanlıları adliyede

Edinilen bilgiye göre olay, yaklaşık Şubat ayında Gemlik ilçesine bağlı Şahinyurdu köyünde meydana geldi. İddiaya göre eşinden boşanan polis memuru M.C. (36), 20 yaşındaki F.D. ile ilişkiye girdi. Hamile kalan genç kız, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebek öldürülüp gömülürken, genç kız ise başka biriyle evlendi.

Aşı için eve gelen sağlık ekipleri, öldürülen bebeğin büyük annesi N.G.'nin sözlerini şüpheli bularak durumu polise bildirince korkunç cinayet ortaya çıktı. Yapılan araştırmada bebeğin cesedi evin bahçesinden çıkarılarak otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Polis memuru M.C., bebeği dünyaya getiren ve şimdi başkasıyla evli olan F.D., annesi N.G. ve babası S.G., Cinayet Masası dedektiflerince gözaltına alındı. Ahlak Masası'nda görevli polis memuru ile 3 kişi, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.