Hava Durumu

İMSİAD Bursa, sektörün öncü firmalarıyla genişlemesini sürdürüyor

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve yönetim kurulu üyeleri Bursa'da endüstriyel elektrik malzemeleri sektöründe inovatif ürünleriyle tanınan Bemis Teknik Elekrik'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2022 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2022 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İMSİAD Bursa, sektörün öncü firmalarıyla genişlemesini sürdürüyor

İMSİAD üyelerini yeni ürünlerle buluşturmak ve yeni iş birliklerin önünü açmak için ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Bursa'da elektrik sektörünün öncü firmalarından olan Bemis Teknik Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Güneş ziyaret edildi.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Andıç, "İMSİAD olarak sektörde öncü firmaları ziyaret ederek, üyelerimiz arasına katmayı ve Üyelerimiz arasında ticareti arttırmayı amaçlıyoruz. Sektördeki inovatif ürünlerle üyelerimizi buluşturarak inşaat sektörünün gelişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Üyelerimizi yeni çıkan, inşaat sektöründe yeni çözümler sunan ürünleri kullanmaları için teşvik ediyoruz. Bu kapsamda endüstriyel elektrik malzemeleri üreten ve dünyanın 60 ülkesine ihracat yapan Bemis Elektrik firmasını ziyaret ettik. Elektriğin kullanıldığı fabrikalardan inşaatlara kadar, can güvenliği ve tasarruf gibi pek çok avantaj sağlayan, çok sayıda inovatif ürün gördük. Kendilerine sektörlerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.