Hava Durumu

Kaza kurbanı Bursalı İdil gözyaşlarıyla toprağa verildi

LYS stresini atmak için gittikleri Bursa’nın Mudanya ilçesinde bir sitenin bahçesine uçan otomobilde hayatını kaybeden genç kız, Orhangazi’de göz yaşları içinde toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2014 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2014 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaza kurbanı Bursalı İdil gözyaşlarıyla toprağa verildi

Alınan bilgiye göre, dün Lisans Yerleştirme Sınavına girdikleri belirtilen gençlerin bulunduğu 34 JA 9344 plakalı otomobil, sabaha karşı eski Mudanya yolunda, yaklaşık 8 metre yüksekliğindeki istinat duvarından yazlık bir sitenin bahçesine uçtu. Kazada otomobildeki İdil Bayar (17) olay yerinde öldü. İdil'in kuzenleri Aytuğ Bayar (18) ve Basri Yılmaz (17) ile arkadaşları Berfu Çakır (20), Beril Varol (17), Tolga Şahin, Beyza Varol (18) ise ağır yaralı olarak Bursa'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Yaralılardan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Beyza Varol kurtarılamadı. Tedavi altına alınan diğer yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Feci kazada hayatını kaybeden İdil Bayar ve Beyza Varol'un cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından öğle saatlerinde ailelere teslim edildi. Bursa'da yaşayan ve Bursa Tan Eğitim Kurumları'ndan mezun olan İdil'in cenazesi ise, memleketi olan Orhangazi'ye bağlı Gürle Mahallesi'ne getirildi. Yakınlarının dede evinde göz yaşlarıyla karşıladığı İdil'in cenazesi, ikindi namazını müteakip Gürle Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Üniversite hazırlığı yaparken hayatını kaybeden İdil'i son yolculuğuna uğurlayan iş adamı babası İdris, annesi Aslı Bayar, okul arkadaşları ve yakınları göz yaşlarına boğuldu. İdil'in acılı babası yakınlarının yardımıyla ayakta durabilirken, küçük kardeşi Serra, yakınlarıyla birlikte ablasına dua etti. İdil Bayar, Gürle Kabristanı'na defnedildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.