Hava Durumu

Kemal Demirel'den Başbakan'a mektup

Eski CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Nilüfer ilçesinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı yanında bulunan sağlık tesislerinde çalışmaların başlaması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup göndereceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2012 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2012 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kemal Demirel'den Başbakan'a mektup
Kemal Demirel, CHP Nilüfer İlçe Teşkilatı ile tesislerde basın toplantısı düzenledi. Soru önergeleri verdiğini belirten Demirel, "Başbakana ve sağlık bakanına soru önergeleri verdim. 2010 yılında mecliste konuşma yaptım. Bu arazinin TOKİ'ye devredileceği ve devredildikten sonra TOKİ'nin tasarrufu çerçevesinde hareket edileceği ile ilgiliydi. Bu alan sağlık merkezi olarak ayrılmıştı ve devlet hastanesinin yapılmasını istedim. Sağlık bakanı 2011 yılın içerisinde bu alana 200 yataklı devlet hastanesi yapılacağını söyledi. Hatta arsa bir kez daha gözden geçirilecek. Gerekirse yanına diş hastanesi de yapılacak. 2011 yatırım planları içerisinde bu alana devlet hastanesi yapılacak, gerekirse yanına diş hastanesi yapılacaktı. Hastanenin yapılacağı müjdesini beklerken, çıkan haberlerde buraya hastane yapılmayacağı ile ilgili açıklamalar okuduk. O günden bugüne ne değişti? Recep Akdağ, bugün yine aynı bakan. O günkü başbakan Recep Tayip Erdoğan bugün yine aynı başbakan" dedi.

Yetkililerin farklı konuştuklarını belirten Demirel, "Bizim hastane ile ilgili taleplerimiz oldu. Onlardan evet hastane yapılacak cevabı aldık. Nilüfer'deki vatandaşlar buraya hastane yapılmasını istiyor. Başbakana bugün mektup göndereceğim. Burası hastane olarak ayrıldı. Hastane yapılmasını istiyoruz. Cevabını da başbakandan bekliyorum. Buraya hastane dışında bir şey yapılmasını istemiyoruz" diye konuştu.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.