Hava Durumu

Mağdur olan Bursa yolcuları isyan etti: İGA seferleri BBBUS'a geri verilsin!

Bursa ile İstanbul Havalimanı arasındaki seferlerin İstanbul Seyahat adlı firmaya verilmesinden sonra mağdur olan bir vatandaş İGA'ya isyan ederek, "Bu hattaki taşıma izni veren ve bu tür keyfi uygulamalara göz yuman havalimanı yönetimini kınıyorum. En kısa sürede Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği taşımacılığın tekrar izin verilmesini ve halkın parasıyla yapılan bir havalimanının işletilirken ucuz imtiyazların dağıtılmamasını talep ediyorum." ifadeleri kullandı. Çok sayıda farklı yolcu da şikayetlerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 16:08
Kaynak: Sosyal Medya
Mağdur olan Bursa yolcuları isyan etti: İGA seferleri BBBUS'a geri verilsin!

İstanbul Havalimanı - Bursa seferlerini gerçekleştiren İstanbul Seyahat adlı firma seferlerine başlayalı daha bir ay olmadan eleştilerin hedefi oldu.

Şikayetvar adlı platform üzerinden firma ile ilgili şikayetlerini dile getiren yolcular, İGA'ya isyan etti.

Mağdur olan vatandaşlar şikayetlerini şöyle dile getirdi:

NE OLMUŞTU?

İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İGABursa Büyükşehir Belediyesi ile olan sözleşmesini sonlandırma kararı almıştı.İlk kez bursahakimiyet.com.tr'nin duyurduğu gelişme Bursalılar tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştı. Gelen tepkiler üzerine açıklama yapmak zorunda kalan İGA, sözleşmenin yenilenmeme kararının 19 Mart tarihinde yani seçim tarihinden daha önce bildirildiğini ve durumun Bursa’daki yerel seçim süreçleriyle yakından uzaktan kesinlikle ilgisi olmadığını kaydetmişti. 15 Nisan tarihinde son İstanbul Havalimanı seferini gerçekleştiren BBBUS, resmi internet sitesindeki bilet satış panelinden İstanbul Havalimanı-Bursa seferlerini kaldırmıştı.

Kaynak: Sosyal Medya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.