Hava Durumu

Meteoroloji Bursa’ya saat ve gün vererek sağanak yağış uyarısı yaptı: Kuvvetli olacak… (2 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 2 Mayıs 2024 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde en yüksek sıcaklık 19 derece olarak ölçülürken bölgesel olarak hafif sağanak yağış geçişleri de sürüyor. Öte yandan yarın ve hafta sonu için de yağışla ilgili uyarılar art arda geldi. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 09:51
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji Bursa’ya saat ve gün vererek sağanak yağış uyarısı yaptı: Kuvvetli olacak… (2 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’nin Bursa için yeni tahmin raporunda yağışla ilgili bugün için saat verilirken gün verilerek de kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İşte detaylar…

Haftanın dördüncü iş gününe 13 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde yer yer hafif yağış geçişleriyle birlikte çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da bölgesel olarak yüzünü gösteren çok bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler 15 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde de hafif yağış geçişleri yer yer etkili olurken çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 17 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 19 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte yer yer hafif  sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu bir gökyüzü şehre hakim olmaya devam ediyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 18 derece olarak ölçülürken bölgesel hafif sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 16 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 13 derece seviyelerine kadar geriliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ YOLDA

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bölgesel olarak yüzünü göstermeye devam eden yağış geçişleri hafta sonuna kadar etkisini artırarak devam edecek.

Haftanın son iş gününde (YARIN) sıcaklık sabah saatlerinde 11 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde sağanak yağışlı ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 22 derece seviyelerinde ölçülecek.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde sıcaklık 11 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 19 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Hafta sonunun ikinci gününde (PAZAR) sabah saatlerinde termometreler 11 derece olarak ölçülürken gün içerisinde bölgesel hafif sağanak yağışlı ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 18 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftanın ilk iş gününde (PAZARTESİ) sıcaklık sabah saatlerinde 7 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık 18 derece seviyelerinde seyrediyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (2 MAYIS 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.