Hava Durumu

Meteoroloji Bursa’yı saat vererek uyardı: Sağanak yağış geliyor… (18 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 18 Nisan 2024 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde özellikle öğle saatleri sonrası sağanak yağış geçişleri yüzünü göstermeye başlarken termometreler ise en yüksek 25 dereceye kadar yükseliyor. Öte yandan sağanak yağış yarın ve cumartesi günü de etkili olmaya devam edecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 10:15
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji Bursa’yı saat vererek uyardı: Sağanak yağış geliyor… (18 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’nin Bursa için yeni hava tahmin raporuna göre bugün için saat verilerek yağış açıklaması yapılırken, hafta sonu için de sıcaklık ve sağanak geçişi uyarısı geldi. İşte detaylar…

Haftanın dördüncü iş gününe 15 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 21 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 23 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 25 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte gökgürültülü sağanak yağış ve çok bulutlu bir gökyüzü şehre hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 20 derece olarak ölçülürken yağış ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 19 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 15 derece seviyelerine kadar geriliyor.

HAFTA SONU YAĞIŞ VAR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bugünden itibaren sağanak yağış geçişleri aralıklarla gün gün yüzünü gösterirken sıcaklıklarda ise birkaç derecelik düşüşler yaşanacak.

Haftanın son iş gününde (YARIN) sıcaklık sabah saatlerinde 10 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 22 derece seviyelerinde ölçülecek.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sıcaklık sabah saatlerinde 11 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte sıcaklık 20 derece seviyelerinde seyrediyor.

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde termometreler 7 derece olarak ölçülürken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 25 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftanın ilk iş gününde ise (PAZARTESİ) sabah saatlerinde sıcaklık 9 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerinde ölçülüyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (18 NİSAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.