Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa açıklaması: 2 gün sonra  yağış geliyor… (16 Mayıs 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa yeni haftaya sıcak bir günle başlarken termometreler gün içerisinde 27 dereceye kadar tırmanıyor. Yetkililer yarın için de benzer tahminde bulunurken Çarşamba gününden itibaren yağış etkili olacak ve hava sıcaklığında büyük düşüş yaşanacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2022 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2022 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji’den Bursa açıklaması: 2 gün sonra  yağış geliyor… (16 Mayıs 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da yeni haftanın ilk 3 gününde termometreler 30 dereceye yaklaşırken, meteoroloji gün vererek sağanak yağış uyarısı yaptı.

Haftanın ilk gününe sabah saatlerinde en düşük 12 dereceyle başlayan Bursa’da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 19 dereceye kadar yükseliyor.

Öğle saatlerine kadar 23 derecelere yükselen sıcaklık gün içerisinde ise en yüksek seviyesine 27 dereceye saat 15.00 civarında yükselerek gösteriyor.

Akşam saatlerinde ise düşüşe geçen termometreler 20 dereceye kadar gerilerken gece ise 17 dereceleri görüyor.

GÜN VERİLDİ: SAĞANAK YAĞIŞ VE SOĞUK HAVA GELİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da yeni haftamın ilk gününde bahar havası yaşanırken, çarşamba gününden itibaren sağanak yağış etkili olacak ve termometrelerde ciddi düşüşler görülecek.

Yarın için (SALI) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde en düşük 12 derece olarak ölçülen sıcaklıkla  birlikte parçalı bulutlu ve güneşli hava etkili olacak. Gün içerisinde termometreler 27 dereceler görecek.

ÇARŞAMBA günü sabah saatlerinde 13 derece seviyelerinde ölçülen sıcaklık gün içerisinde 29 dereceye kadar tırmanırken sağanak yağış yüzünü göstermeye başlayacak.

PERŞEMBE günü de etkili olan sağanak yağışla birlikte hava sıcaklığında büyük düşüş yaşanırken, gün içerisinde termometreler en yüksek 14 dereceyi görecek.

CUMA günü için de sağanak yağış uyarısında bulunan meteoroloji, sabah saatlerinde en düşük sıcaklığın 6, gün içerisinde en yüksek sıcaklığın ise 16 derece olacağını duyurdu.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (16 MAYIS 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.