Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa için hafta sonu uyarısı: Sıcaklık, yağış... (27 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 27 Nisan 2024 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde hafta sonunun ilk gününde termometreler parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte 24 derece seviyelerine kadar tırmanırken bugün yağış beklenmiyor. Öte yandan hava sıcaklığı yarın ise birkaç derecelik düşüş gösterirken, hafta sonunun son gününde gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış geçişleri yüzünü gösterecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 10:06
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji’den Bursa için hafta sonu uyarısı: Sıcaklık, yağış... (27 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı hafta sonu tahmin raporuna göre, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili olurken yarın için ise sağanak yağış uyarısı geldi. İşte detaylar…

Hafta sonunun ilk gününe 10 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 17 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde de parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 22 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 24 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte az bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehre hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 20 derece olarak ölçülürken az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 15 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 13 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SALI GÜNÜNE KADAR YAĞIŞ GEÇİŞLERİ GÖRÜLECEK

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bugün için sıcaklık uyarısı yapılırken, yarından itibaren ise şehir genelinde yağış geçişleri Salı gününe kadar devam edecek.

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sıcaklık sabah saatlerinde 10 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağışlı ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 20 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftanın ilk iş gününde (PAZARTESİ) sabah saatlerinde sıcaklık 11 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerinde olacak.

Yeni haftanın ikinci iş gününde (SALI) sabah saatlerinde termometreler 12 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağışlı ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 21 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sıcaklık sabah saatlerinde 12 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte sıcaklık 20 derece seviyelerinde seyrediyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (27 NİSAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.