Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için uyarılar peş peşe geldi!(14 Mayıs 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 14 Mayıs 2022 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Hafta sonunu yaz havasında geçiren Bursa genelinde bugün termometreler öğle saatlerinde 28 dereceye kadar ulaşırken, yeni hafta için uyarılar peş peşe geldi. Çarşamba gününe kadar çok bulutlu ve yer yer sağanak yağış geçişler beklenirken, termometreler gün içerisinde 25 derecenin üzerinde olacak. Perşembe günü ise sıcaklıklar 10 derece birden düşecek.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2022 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2022 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için uyarılar peş peşe geldi!(14 Mayıs 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa'da yazdan kalma bir hafta sonu yaşanırken, meteorolojiden yeni hafta için uyarılar peş peşe geldi. İşte 5 günlük hava tahmin raporu...

Hafta sonunun son gününde termometreler sabah saatlerinde en düşük 19 dereceyi gösterirken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim oldu.

Öğle saatlerine kadar yüzünü göstermeye devam eden güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler gün içerisinde 28 derecelere kadar tırmanıyor.

Akşam saatlerine doğru çok bulutlu bir gökyüzünün şehir geneline hakim olmasıyla birlikte termometreler geceye kadar 17 derecelere geriliyor.

YENİ HAFTA İÇİN UYARILAR GELDİ

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre yeni haftada sıcaklık her ne kadar 25 derecenin bandının üzerinde seyretse de perşembe gününden itibaren termometrelerde büyük düşüş yaşanacak.

Yarın için (PAZARTESİ) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde en düşük sıcaklık 13 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde yer yer sağanak yağış geçişleri görülecek. Öte yandan termometreler haftanın ilk gününde en yüksek 26 dereceyi ölçecek.

SALI günü sabah saatlerinde yağışın etkisini kaybetmesiyle birlikte az bulutlu ve güneşli bir gökyüzü Bursa genelinde hakim olurken, hava sıcaklığı ise 26 dereceye kadar yükselecek.

ÇARŞAMBA günü için termometreler sabah saatlerinde en düşük 13 dereceyi gösterirken, gün içerisinde sağanak yağış geçişleri birlikte termometreler 28 dereceye kadar tırmanacak.

PERŞEMBE günü ise sağanak yağışın da etkisiyle birlikte sıcaklıklarda büyük düşüş yaşanırken, gün içerisinde en yüksek sıcaklık 17 derece olarak ölçülecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (14 MAYIS 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.