Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa için yeni hafta açıklaması: Sıcaklık, sağanak yağış… (22 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 22 Nisan 2024 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde yer yer çok bulutlu yer yer ise parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 24 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan meteoroloji yeni hafta için gün vererek sağanak yağış uyarıları yaptı. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 10:40
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji’den Bursa için yeni hafta açıklaması: Sıcaklık, sağanak yağış… (22 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı yeni hafta tahmin raporuna göre haftanın ilk gününde sıcaklık yükselirken gün verilerek sağanak yağışın yeniden etkili olacağı günler açıklandı. İşte detaylar…

Haftanın ilk iş gününe 11 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu ve güneşli  gökyüzü ile birlikte termometreler 18 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde bölgesel olarak etkili olan çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 22 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 24 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte çok bulutlu bir gökyüzü şehre hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 20 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 19 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 17 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YAĞIŞ GEÇİŞLERİ İÇİN GÜN GÜN UYARI GELDİ

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde haftanın ilk gününde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili olurken sağanak yağış geçişleriyle ilgili gün gün uyarı yapıldı.

Haftanın ikinci iş gününde (YARIN) sıcaklık sabah saatlerinde 14 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte sıcaklık 24 derece seviyelerinde seyrediyor.

Hafta üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde termometreler 15 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 27 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde sıcaklık 14 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın son iş gününde ise (CUMA) sıcaklık sabah saatlerinde 9 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 20 derece seviyelerinde ölçülecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (22 NİSAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.