Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa için yeni sıcaklık ve yağış açıklaması: Gün verilerek uyarı geldi… (23 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 23 Nisan 2024 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde akşam saatlerine kadar çok bulutlu gökyüzü hakim olurken akşam saatlerinde ise parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 27 derece seviyelerine kadar yükselecek. Öte yandan sağanak yağış için perşembe günü işaret edilirken uyarılar da art arda geldi. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 10:05
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji’den Bursa için yeni sıcaklık ve yağış açıklaması: Gün verilerek uyarı geldi… (23 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporuna göre bugün için sıcaklık açıklaması gelirken, sağanak yağış için de gün verilerek uyarı geldi. İşte detaylar…

Haftanın ikinci gününe 13 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da çok bulutlu ve güneşli  gökyüzü ile birlikte termometreler 19 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 22 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 24 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte çok bulutlu bir gökyüzü şehre hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 27 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIK VE YAĞIŞ AÇIKLAMASI

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bugün çok bulutlu gökyüzü etkili olurken sağanak yağış için gün verilerek uyarı yapıldı.

Hafta üçüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde termometreler 17 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 27 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde sıcaklık 15 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 28 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sıcaklık sabah saatlerinde 10 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 21 derece seviyelerinde ölçülecek.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sıcaklık sabah saatlerinde 12 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık 23 derece seviyelerinde seyrediyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (23 NİSAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.