Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa’ya hafta sonu için sağanak yağış uyarısı! (19 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 19 Nisan 2024 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış geçişler bölgesel olarak yüzünü gösterirken öğle saatleri sonrasına kadar bu geçişler devam edecek. Akşam saatleri itibariyle kesilen yağış geçişleri hafta sonunda yeniden yüzünü göstermeye devam edecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 10:16
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji’den Bursa’ya hafta sonu için sağanak yağış uyarısı! (19 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporuna göre bugün için yağış geçişleriyle ilgili saat verilirken, hafta için de kuvvetli yağış için uyarılar art arda geldi. İşte detaylar…

Haftanın son iş gününe 10 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru bölgesel olarak etkili olan yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler 13 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde bölgesel olarak etkili olan yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 18 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 20 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte bölgesel sağanak yağış ve çok bulutlu bir gökyüzü şehre hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 22 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 17 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 13 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SAĞANAK YAĞIŞ HAFTA SONU ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde sağanak yağış geçişleri bölgesel olarak aralıklarla sürerken hafta sonu için de uyarılar art arda geldi.

Hafta sonunun ilk gününde (YARIN) sıcaklık sabah saatlerinde 10 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte sıcaklık 21 derece seviyelerinde seyrediyor.

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde termometreler 8 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 23 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftanın ilk iş gününde (PAZARTESİ) sabah saatlerinde sıcaklık 10 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın ikinci iş gününde ise (SALI) sıcaklık sabah saatlerinde 11 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 26 derece seviyelerinde ölçülecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (19 NİSAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.