Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya sağanak yağış uyarısı: Saat verildi, hafta sonu... (10 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 10 Mayıs 2024 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzü şehre hakim olurken öğle saatleri sonrası kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış etkili olacak. Öte yandan kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış yarın da devam ederken, pazar gününden itibaren ise yağış sona erecek ve sıcaklık yükselişe geçecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2024 07:58
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa'ya sağanak yağış uyarısı: Saat verildi, hafta sonu... (10 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporunda bugün için saat verilerek kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapılırken, hafta sonu için de yağış ve sıcaklık ikazı geldi. İşte detaylar…

Haftanın son iş gününe 14 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 16 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde ise sağanak yağış geçişler bölgesel olarak yüzünü göstermeye başlarken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 21 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 23 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzü şehre hakim olmaya devam ediyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 19 derece olarak ölçülürken kuvvetli sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de gökgürültülü sağanak yağış geçişleri devam ederken çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 16 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde kuvvetli yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 13 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YENİ HAFTADA SICAKLIK VE YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bugün için yağış için saat verilirken, gün boyu etkili olacak sağanak geçişleri hafta sonuna kadar devam edecek. 

Buna göre hava durumu şu şekilde:

CUMARTESİ sağanak yağışlı 17 derece,
PAZAR çok bulutlu ve güneşli 21 derece,
PAZARTESİ parçalı bulutlu ve güneşli 21 derece,
SALI parçalı bulutlu ve güneşli 22 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (10 MAYIS 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.