Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya sıcaklık ve yağış uyarısı! Dereceler yükselişe geçiyor...(5 Mayıs 2024 Bursa'da hava nasıl?)

Bursa'da hava nasıl? Meteoroloji Bursa için 5 Mayıs Pazar hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa genelinde sabah ve öğle saatlerine doğru mevzi yağış geçişleri yaşanırken öğleden sonra ve akşam saatlerinde ise parçalı bulutlu ve güneşli hava etkili oluyor. Öte yandan yeni haftada yağış Bursa'yı terk ederken sıcaklıklarda artış yaşanıyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 10:03
Kaynak: Tulga Aykaç
Meteoroloji'den Bursa'ya sıcaklık ve yağış uyarısı! Dereceler yükselişe geçiyor...(5 Mayıs 2024 Bursa'da hava nasıl?)

Meteoroloji tarafından Bursa için gün içinde hafif yağış ve kapalı hava uyarısı yapılırken yeni haftada ise sıcaklıklar yükselişe geçiyor. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için yapılan tahmine göre:

Hafta sonunun ikinci gününe 14 derecelik bir sıcaklık ile başlayan Bursa'da sabah saatlerinde yağış ile birlikte gün doğumu yaşandı.

ÖĞLE SAATLERİNE DOĞRU sıcaklıklar yükselirken Bursa semalarında mevzi yağışlı hava devam ediyor.

ÖĞLE SAATLERİNDE ise sıcaklıklar da değişiklik yaşanmazken yağışlı hava Bursa semalarını terk ederken yerini kapalı ve bulutlu havaya bırakıyor.

Öte yandan ÖĞLE SAATLERİ SONRASI parçalı bulutlu ve güneşli bir hava ile birlikte termometrelerde sıcaklık en yüksek 16 derece seviyelerinde ölçülüyor..

AKŞAM SAATLERİNDE az bulutlu ve 12 derecelik bir sıcaklık ile Bursa'da gün batımı gerçekleşiyor.

GECE SAATLERİNDE ise termometreler 10 dereceyi gösterirken bulutsuz ve açık bir gökyüzü ile birlikte Bursa'da gün sona eriyor.

YENİ HAFTADA SICAKLIKLAR YÜKSELİYOR

Diğer yandan Meteoroloji'nin Bursa için 5 günlük hava tahmin raporu da belli oldu. 

Rapora göre bugün (PAZAR) şehir genelinde sabah ve öğle saatlerinde mevzi yağış geçişleri etkili olurken akşam saatlerinde sıcaklıklar 10 dereceye kadar düşüş gösteriyor.

Öte yandan 5 günlük yeni hafta raporunda Bursa'da sıcaklıklar yükselişe geçerken termometrelerde dereceler 26'ya kadar yükseliyor.

PAZARTESİ gününde hava sıcaklığı gün içinde 20 dereceye kadar yükselirken şehir geneline parçalı bulutlu hava etkili oluyor.

SALI gününde az bulutlu ve açık bir gökyüzü ile birlikte Bursa'da sıcaklıklar 24 dereceye kadar artıyor.

ÇARŞAMBA gününde ise sıcaklıklar 26 dereceyi gösterirken parçalı bulutlu ve güneşli hava Bursa semalarında yerini alıyor.

PERŞEMBE günü sıcaklık sabah en düşük 14 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte sıcaklık 24 derece seviyelerinde seyrediyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (5 MAYIS 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Kaynak: Tulga Aykaç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.