Hava Durumu

Meteoroloji’nin Bursa için sıcaklık ve sağanak yağış tahmini değişti: Gün gün uyarı geldi… (17 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 17 Nisan 2024 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 30 derece olarak ölçülürken herhangi bir yağış ise beklenmiyor. Öte yandan yarından itibaren beklenen sağanak yağış tahmini ise hafta sonuna ertelenirken termometrelerde ise düşüşler yaşanacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 09:55
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji’nin Bursa için sıcaklık ve sağanak yağış tahmini değişti: Gün gün uyarı geldi… (17 Nisan 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı yeni hava tahmin raporuna göre, sağanak tahmini için gün değişirken bugün ve hafta sonu için sıcaklıkla ve yağışla ilgili uyarılar art arda geldi. İşte detaylar…

Haftanın üçüncü iş gününe 16 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 20 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 25 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 30 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 27 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 21 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 18 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SAĞANAK YAĞIŞ TAHMİNİ DEĞİŞTİ

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde termometreler 30 derece seviyelerinde kadar tırmanırken yarından itibaren etkili olması beklenen sağanak yağış tahmini hafta sonuna ertelendi.

Haftanın dördüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde sıcaklık 13 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde yüzünü gösteren bölgesel hafif yağış geçişleriyle ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sıcaklık sabah saatlerinde 10 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 25 derece seviyelerinde ölçülecek.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sıcaklık sabah saatlerinde 11 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte sıcaklık 21 derece seviyelerinde seyrediyor.

Hafta sonunun son gününde ise (PAZAR) sabah saatlerinde termometreler 8 derece olarak ölçülürken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 25 derece seviyelerinde ölçülecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (17 NİSAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.