Hava Durumu

Osmangazi'den kaçak yapıya balyoz

Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri, Bağlarbaşı, Geçit ve Çukurca mahallelerinde tespit edilen 4 kaçak binayı yerle bir etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2012 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2012 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osmangazi'den kaçak yapıya balyoz
 
Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Bürosu ekipleri, ilk olarak kaçak yapıldığını tespit ettikleri Geçit Mahallesi Beyaz Sokak üzerindeki 3 katlı binayı yıktı. Çevik kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik tedbiri aldığı yıkımda, üç katlı bina çevrede toplanan vatandaşlar ve bina sahiplerinin gözleri önünde yıkıldı. Zaman zaman gerginliğin de yaşandığı yıkımın ardından ekipler, bu kez Bağlarbaşı Ada Sokak üzerindeki bir binanın çatı katını yıktı. Demir profilden yapılan çatı, Osmangazi Belediyesi sivil savunma ekiplerinin demir kesme makinesi ile kesilerek çökertildi.

Belediye ekipleri, Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki yıkımların ardından Çukurca Mahallesi’nde ruhsatsız yapıldığı belirlenen iki evi daha yerle bir etti. Bina sahipleri ve vatandaşların da izlediği yıkımlarda herhangi bir olay yaşanmazken, belediye yetkilileri, Osmangazi ilçesinde kaçak yapıyla mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirterek, vatandaşları ruhsatsız, kaçak bina yapmamaları konusunda uyardı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.