Hava Durumu

Türk Kızılayı Bursa Şubesi'nden Sönmez Medya'ya ziyaret

Türk Kızılayı Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ile Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Susmaz, Nesrin Demirkan ve Mehmet Baki Kayacan, Sönmez Medya'yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2018 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2018 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk Kızılayı Bursa Şubesi'nden Sönmez Medya'ya ziyaret

HABER: Burcu SEKMEN

Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün ile AS TV ve Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna tarafından karşılanan Türk Kızılayı Bursa Şubesi yönetimi, Bursa'ya kazandıracakları projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ziyarette ev sahipliği konuşmasını yapan Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, "Böylesine önemli bir geçmişi ve tarihi olan sosyal bir yapının başta Bursa'mız, Türkiye'miz ve Dünya'ya olan yardımlarına inancımızda desteğimizde tam. Bizde yarı kamusal iş yapan bir yapı olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Sayın Davut Gürkan'ın da Türk Kızılayı'nda üstlendiği görev ile elde edilen başarıları çok daha yukarılara taşıyacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

GENEL MERKEZDEN YENİ STRATEJİ

Türk Kızılayı Bursa Şubesi'nin yeni yönetiminde Başkan olarak görev alan Davut Gürkan, yaşanan değişime açıklık getirerek,"Kızılay Genel Merkezi bazı kriterler oluşturdu. Şubelere bir karne notu veriyor, bunlarla ilgili yeni motivasyon ve stratejiler geliştirdiği için de bir değişim kararı alındı. Değişim kararının beraberinde de bize bu görev verildi. Bir çok değişik branşta, alanında uzman arkadaşları ekibimize dahil ettik. İyi şeyler çıkaracağımıza inanıyoruz "dedi. Bursa'nın Kızılay potansiyelinde özel bir konumda olduğunu ifade eden Gürkan, "Gerek gayrimenkulleri itibariyle, gerekse hizmetleriyle Türkiye'nin gözbebeği olan şubelerinden biri. Kızılay'ın bir çok alanda gösterdiği faaliyetlerin hemen hemen hepsini Bursa yapıyor. Genel merkezimizde bu konunun üzerinde çok dikkatli duruyor. Çok ciddi projeler ve değerlendirilmesi gereken yatırımlar var" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.