Hava Durumu

Bursa'da 1. Amatör Küme'de son düzlük

5. Grup’ta Yeni Karamanspor ile 7. Grup’ta Nilüfer Erdemlispor Süper Amatör Küme’ye çıkmayı garantilerken, 7 Grup’ta toplam 23 takım ise ilk 2’ye girerek bir üst lige çıkmak için kıyasıya mücadele ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2022 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2022 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 1. Amatör Küme'de son düzlük

Bursa 1. Amatör Küme’de 15. haftanın ardından 16. hafta maçları yarın oynanacak ve büyük bir heyecana sahne olacak.

1. Grup’ta Panayır Güneşspor, Ertuğrul Meskenspor’u 6-0 yenerek 34 puanla zirvenin sahibi ancak Hürspor’un 31, K.Yeşildağspor’un 31 ve H.D. Osmangazispor’un 30 puanı bulunuyor. 1. Grup’ta bu 4 takım son 3 haftada birbiriyle karşılaşacaklar ve düğüm öyle çözülecek. 2. Grup’ta 38 puanlı Değirmenönüspor, 37 puanlı Altınsabanspor ve 35 puanlı Çakırlıspor Süper Amatör’e çıkma savaşı veriyor. 2. Grup’ta heyecan son ana kadar sürecek. 3. Grup’ta da 34 puanlı İnegöl Mobilyaspor şampiyonluğa en yakın takım. 31 puanlı Çalıspor ile Kazıklıspor ise 3. Grup’ta önce 2.’lik mücadelesi verirken, ardından da rakiplerinin hata yapması halinde liderlik için fırsat kolluyor.

HEYECAN ÇOK BÜYÜK

4. Grup’ta ilk 2 savaşı sadece 2 takım arasında geçiyor. İnegöl Orhaniyespor 37 puanla zirvede yer alırken, 1 maçı eksik Panayırspor 32 puanla liderlik için mücadele veriyor. Son 3 haftada oynanacak maçlarla 1 ve 2. sırayı alan takımlar belli olacak. 5. Grup’ta 34 puanlı lider Yeni Karamanspor Süper Amatör Küme’ye çıkmayı garantiledi. 25 puanlı Cumalıkızıkspor, 24 puanlı Romanspor ile 22’şer puanlı Yalıntaşspor ile Çamlıspor 2.’lik mücadelesi veriyor. 6. Grup’ta 33 puanlı Demirtaşspor Süper Amatör Küme’ye çok yakın. 28’er puanlı Çiftehavuzlarspor ile Çırpangücü de 2. olarak Süper’i kovalıyor. Son olarak 7. Grup’ta da Nilüfer Erdemlispor Süper’e çıktı. 25 puanlı Mudanyaspor ile 19’ar puanlı Tirilyespor, Ayyıldızspor ve İnançspor da 2. olarak yarışta.

İŞTE HAFTANIN ENLERİ

1. Amatör Küme’de son haftaya damgasını vuran takım, antrenör ve oyuncular belli oldu. İnegöl Orhaniyespor ve antrenörü Köksal Demiral, H.Gençlerbirliği ve antrenörü Mustafa Pala, Panayır Güneşsspor ve antrenörü Uğur Kula ile Erikligücüspor ve antrenörleri Ali Şahin ile Aytekin Türkmen haftanın en iyi takım ve en iyi antrenörleri oldu. Ayrıca haftanın 11’inde Süleyman Bahçeli, Soner Yurdal, Tamer Yalçın, Murat Bayram, Berat Yel, Eren Uzun, Murat Aşkın, Melih Dursun, Eray Gümüştekin, Kerem Akay ve Hüseyin Polat yer aldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.