Hava Durumu

Süper Amatör'de işler kızışıyor!

A Grubu’nda Doğugücüspor ile B Grubu’nda Kestel Belediyespor rahat bir konumda bulunurken, C Grubu’nda Gemlikspor, Çağlayanspor, Şükraniyespor ile Çotanakspor, D Grubu’nda ise 1947 Çekirge İY ve Burgazspor liderlik savaşı veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2022 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2022 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Süper Amatör'de işler kızışıyor!

Bursa Süper Amatör Küme’de 11. haftalarda geride kaldı. A Grubu’nda yer alan Doğugücüspor BAL hedefine doğru dolu dizgin gidiyor. İnegöl temsilcisi orta sıra ekibi Gürsu Yenidoğan’ı 4-0 yenerek puanını 33’e yükseltti ve 2. sıradaki 24 puanlı Kurtuluşspor ile arasındaki 7 puanlık farkı korudu. B Grubu’nda 30 puanlı Kestel Belediyespor evinde Mimar Sinan Gençlik’i 6-1 mağlup etti. Kestel ekibinin ardından ise 19 puan toplamayı başaran Yavuzselimspor, Akhisar Demirspor ve Fethiye İdmanyurdu averaj farkıyla sıralanıyor.

RESMEN SAVAŞ VAR

C Grubu’nda ise büyük bir çekişme hakim. Gemlikspor yeni hocası Serkan Bulut ile çıktığı ilk maçta 19 Mayısspor’u 4-1 yenerek 21 puana yükseldi ve 1 maç eksiğine rağmen zirvenin sahibi oldu. Grupta 20 puanlı Çağlayanspor 2. sırada, 19 puanla Şükraniyespor 3. sırada ve 18 puanlı Çotanakspor da 4. sırada yer alıyor.  D Grubu’nda ise son haftada Hürriyetspor’u  7-0 ile geçen 1947 Çekirge İY 26 puanla zirvede yer alırken, 22 puanlı Burgazspor 2. sırada takibini sürdürüyor.

İŞTE HAFTANIN SÜPER EN'LERİ

Süper Amatör Küme’de 1947 Çekirge İdmanyurdu, Şükraniyespor ve Bağlarbaşıspor haftanın takımları oldu. Şükraniyespor’dan Cemil Karpuzoğulları, 1947 Çekirge İdmanyurdu’ndan Cüneyt Çetin, Bağlarbaşıspor’dan Metin Yıldırım haftanın antrenörleri olmayı başarırken, Doğan Kan, Emirhan Serbest, Halil Ertürk, Mert Öz, Erol Elibol, Hasan Dağ, Durmuş Arıkan, Görkem Vardar, Alperen Asa, Ahmet Akdemir ve Ömer Yüzer haftanın 11’inde yer aldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.