Hava Durumu

Burak Kapacak: Pozisyonda faul yok!

Henri Saivet'in VAR kararıyla iptal edilen golü öncesindeki pozisyonda yer alan Burak Kapacak, kaleci Serkan Kırıntılı'ya bakmadığını ve faul yaptığına inanmadığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2019 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2019 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Kapacak: Pozisyonda faul yok!

KALECİYE BAKMADIM

Karşılaşmanın 75'inci dakikasında Henri Saivet'in attığı VAR kararıyla iptal edilen golü öncesi hakem Halis Özkahya tarafından kaleci Serkan Kırıntılı'ya faul yaptığı belirtilen Burak Kapacak pozisyonda rakibini engellemediğini söyledi. Genç futbolcu, "Bizim görüşümüze göre o pozisyonda faul yok. Ama hakemin görüşüne göre faul var. Ben o pozisyonda kaleciye bile bakmadım. Tamamen topa bakarak gittim oraya. Rakip kambura yatınca yüzde yüz kaleciye doğru gitmek zorunda kaldım. Hakem ona da faul çaldı. Yapacak bir şey yok." dedi.

İSTERSEK KAZANABİLİRİZ

Takımın mücadele bakımından iyi bir iş ortaya koyduğunu savunan genç futbolcu, "Kazanmayı çok istedik. Çok da mücadele ettik. Ama futbolda olağan şeyler bunlar. Yine berabere kaldık. Beşiktaş'la zor bir deplasman maçına çıkacağız. Ama inanırsak, istersek kazanabiliriz. O yönden bir sıkıntımız yok." diye konuştu. Takımın içinde bir panik havasının oluşmadığına vurgu yapan Burak Kapacak, "Takımda bir panik havası olduğuna katılmıyorum. Oyuna devam etmeye çalışıyoruz. Onu göstermek için uğraşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.