Hava Durumu

Bursaspor'a organ nakli gerekli

AS TV'de yayınlanan Markaj programının konuğu olan Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, "Bursaspor şu an yoğun bakımda derhal ameliyata alınması lazım. Organ nakli yapılması lazım" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2020 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2020 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a organ nakli gerekli

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat seçimin ardından ilk canlı yayına AS TV'de katıldı. Erkan Kamat Markaj programında Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sorularını yanıtladı. Kamat ilk olarak forma göğüs sponsorluğuyla ilgili yaptığı çalışmayı kamuoyuyla paylaştı. Bursaspor'un yeni başkanı Erkan Kamat, "Göğüs sponsoru konusunda çok ciddi bir girişimim var. Çok önemli görüşmeler yapıyorum. İnşallah son görüşmeyi bitirdikten sonra bu konuyla ilgili net bir açıklama yapacağım. Çünkü Bursa'nın gurur duyabileceği bir göğüs reklamı için mücadele yapıyorum. Eğer onu başarabilirsem siz bile benden daha çok mutlu olacaksınız. Bursa'ya layık olacak bir göğüs reklamıdır bu. Eğer onu başarabilirsem 1.Lig'deki sıkıntıları çok rahat atlatabileceğimizi söyleyebilirim. Türkiye'ye mal olmuş en önemli firma." ifadelerini kullandı.

SHEHU OLUR, SELEZNOV OLMAZ

Sözleşmesi biten Abdullahi Shehu'yla görüşeceğini ifade eden Kamat, "Sözleşmesi biten futbolcuyla tekrar sözleşme yapma hakkınız var. Shehu'nun yıllık oynama bedeli 550 bin Euro. Bu rakam çok fazla. Kendisiyle görüşeceğiz. Şartlarımızı kabul ederse Bursaspor'da devam etmek isteyen her futbolcuya kapımız açıktır. Ama Seleznov'a kapımız kapalı. Benim futbol anlayışımla oynayacak tarzda bir futbolcu olmadığı için kabul etmiyorum." dedi. Bursaspor'un durumunun iyi olmadığını söyleyen Erkan Kamat, "Bursaspor şuan da yoğun bakımdaki hasta ve bu hastaya ne serum ne ilaç tedavisi ne psikolojik ne de fizyolojik tedavi yapılamaz. Bursaspor şu an yoğun bakımda derhal ameliyata alınması lazım. Organ nakli yapılması lazım. Kalbini, böbreğini, karaciğerini değiştireceksin ondan sonra taptaze yeni bir Bursaspor çıkaracaksınız." diye konuştu.

1. BÖLÜM

2. BÖLÜM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.