Hava Durumu

Bursaspor, Akhisar'a bilendi

Yeşil Beyazlılar, ligin 4. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk ediyor. Timsah Arena'da oynanacak olan mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2017 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2017 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, Akhisar'a bilendi

Bursaspor, bir türlü şansının tutmadığı Akhisar Belediyespor'a bu akşam gerçek gücünü göstermek istiyor

SAAT 20.00'DE BAŞLAYACAK

Süper Lig'in 4. haftasında Bursaspor, taraftarı önünde Akhisar Belediyespor'la karşı karşıya geliyor. Timsah Arena'da oynanacak olan mücadele saat 20.00'de başlayacak. Bu kritik mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek. Rakibine karşı bir türlü şansı tutmayan Yeşil Beyazlı takım, hem bu zinciri kırmak hem de taraftarına bu sezon ikinci galibiyet sevincini yaşatmak istiyor.

BATALLA VE HARUN...

Transfer döneminin sona ermesiyle birlikte kadrosunu da şekillendiren Bursaspor'da Josua John, Sercan Yıldırım, Furkan Özçal, Serdar Kurtuluş, Emre Taşdemir gibi sakatlığı devam eden futbolcular forma giymeyecek. Hafta içi bazı antrenmanları kaçıran Ekoko, Batalla ve Harun Tekin ise teknik direktör Paul Le Guen'in şans vermesi halinde bu akşamki mücadelede sahada olacak.

Maç heyecanı AS TV'de

Bursaspor-Akhisar Belediyespor karşılaşmasının tüm detayları AS TV ekranında yaşanacak. Timsah Arena'da saat 20.00'de başlayacak mücadelenin öncesinde ve sonrasında yaşananlar anbean stat çevresinden yapılacak canlı bağlantılarla ekrana yansıyacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.