Hava Durumu

Bursaspor bu kez de İngiltere'de manşet oldu!

2009-2010 sezonunda Süper Lig şampiyonu olan Bursaspor’un TFF 3. Lig’e düşmesi dünya basınında yankı bulmaya devam ediyor. Son olarak dünyanın önde gelen İngiliz gazetesi The Sun, Bursaspor’u manşetine taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor bu kez de İngiltere'de manşet oldu!

The Sun gazetesinin manşetten duyurduğu haberde, "Bursaspor dördüncü seviye lig yani TFF 3. Lig’e düştü. Düşen kulüp, 2009-2010 sezonunda Türkiye Süper Lig şampiyonu olmuştu" ifadelerini kullandı.

Haberde Bursaspor'da forma giyen önemli isimlere de yer verildi:

“Bir sezon sonra Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United, Valencia ve Rangers ile karşı karşıya geldiler. Kırmızı Şeytanlara iç sahada ve deplasmanda sırasıyla 1-0 ve 3-0 mağlup oldular. Grubun sonuncusu olmalarına rağmen, İskoç ekibiyle iç sahada meşhur bir beraberlik elde ettiler.

Bu onların yarışmadaki tek puanlarıydı, bu da Avrupa Ligi elemelerini de kaçırdıkları anlamına geliyordu. Finansal kötü yönetim Bursaspor'u dibe sürükledi. Bursaspor Avrupa'nın en ünlü stadyumlarından birine sahip. Çarpıcı Timsah Arena, 43.331'e kadar taraftarı ağırlayabilir. Tuncay Şanlı, Scott Carson, Sebastian Frey, Altay Bayındır ve Balazs Dzsudzsak gibi isimler Bursaspor forması giydi."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.