Hava Durumu

Bursaspor'da 15 milyon euro'luk hüsran!

Transfer tahtasını açan, bunun üzerine ligin en pahalı kadrosunu kuran Bursaspor ligin dibine demir attı. Süper Lig hedefiyle yola çıkan Bursaspor 19 takımlı ligde maç fazlasıyla 18'inci basamakta. Taraftar öfkeli. Protestoların hedefindeki yönetim çıkış formülleri arıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2021 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2021 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da 15 milyon euro'luk hüsran!

TFF 1. Lig'in en değerli takımı unvanını elinde bulunduran Bursaspor geride kalan 7 maçlık periyotta bu görüntüsünün tam tersi bir performans sergileyince ligin dibine demir attı.

TARAFTARDAN İSTİFA ÇAĞRISI

Güncel piyasa değeri 15.85 milyon Euro olan Yeşil Beyazlılar maç fazlasıyla 19 takımlı lig'de 18'inci basamağa yerleşti. Bu durum sezon başında şampiyonluk parolasıyla yola çıkılan camiada büyük hayal kırıklığı yaşattı. Ankaragücü karşısında alınan 4 farklı yenilgi sonrası yönetim istifaya davet edilirken, tribünlerden ikinci başkan Emin Adunur'a yönelik de protesto sesleri yükseldi.

DEĞİŞİKLİKLER FAYDA OLMADI

Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör değişiklikleri de kötü gidişi engelleyemedi. Sezona Mustafa Er ile başlayan Bursaspor'da takımı ikinci hafta sahaya altyapı antrenörlerinden Ali Aköz çıkardı. 3'üncü hafta Fatih Tekke ile yola devam eden Bursaspor'da genç teknik adamın birlikteliği sadece 26 gün sürdü. Son maça Özcan Bizati yönetiminde çıkan Bursaspor'da alınan farklı yenilgi büyük bir şok yarattı. Bursaspor geride kalan 7 maçta toplam 21 puanının 16'sını kaybetti. 5 puana sahip Bursaspor'da kötü gidişe nasıl dur denileceği büyük merak konusu.

İÇ SAHADA HÜSRAN

Bursaspor tarihi boyunca en etkili olduğu iç saha maçlarında bu sezon beklentilerin çok uzağında kaldı. Timsah Park'ta oynanan 4 maçta yalnızca 1 galibiyet alabilen Yeşil Beyazlı takım 2 maçı kaybetti. Bursaspor, 1 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Samsunspor'u yenen Yeşil Beyazlılar, Eyüpspor ve Ankaragücü'ne mağlup oldu. Tek beraberlik ise sezonun ilk haftasında Adanaspor'a karşı alındı.

SÖYLENECEK SÖZ YOK

Bursaspor'un Ankaragücü karşısında aldığı farklı yenilgi moralleri bozarken takımın tecrübeli isimlerinden Cüneyt Köz'den özür açıklaması geldi. 4-0'lık yenilgi sonrası konuşan Cüneyt Köz, "Taraftarlarımızdan, camiamızdan özür dilemek istiyoruz. Kendimize, Bursaspor armasına, bu takıma, bu camiaya yakışan bir futbol ortaya koyamadık. Söylenecek söz yok. Ayağa kalkmamız lâzım. Bunu yapacak grup bizleriz. Kaliteli oyunculardan kuruluyuz. Hafta içi yeni hocamız geldi. Önümüzde 20 günlük bir ara var. Bu arayı iyi değerlendirip, camiaya yakışacak şekilde toparlanmamız lazım. Dediğim gibi herkesten çok özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.