Hava Durumu

Bursaspor'da dosyalar belli tek eksik para

Bursaspor’da yeni başkan kim olacak ve transfer tahtası nasıl açılacak? Camia bu iki sorunun yanıtını merakla bekliyor. Yönetim kurulunun Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’le yapacağı görüşmeden çıkacak sonuç kulübün yol haritasını belirleyecek.  Şu an kasada para olmadığından tahtayla ilgili somut adım atılamıyor.  

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor'da dosyalar belli tek eksik para

Bursaspor’da mayıs ayında yapılacak kongre öncesi gözler başkan adaylarına çevrilirken, yönetim genel kurul ilanını resmi internet sitesinden yeni ayın ilk haftası kamuoyuna duyuracak.

KONGRE İLANI YAPILACAK

Bunun öncesinde camia yeni seçilecek başkan kadar kapalı transfer tahtasının nasıl açılacağını merak ediyor. Bursaspor’da transfer tahtasına engel dosyaların tamamı belli. Yönetim bununla ilgili çalışmasını tamamladı. Ancak en önemli eksik para.

GÖZLER MUSTAFA BOZBEY’DE

Kulübün kasası boş olduğundan transfer tahtasının kapalı olmasına konu olan dosyalarla ilgili somut herhangi bir adım atılamıyor. Yönetim bu noktada Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’le yapacağı görüşmeye büyük önem veriyor. Buradan çıkacak sonuç kulübün kongre öncesinde ilerleyeceği yol haritasını belirleyecek. Yönetim ayrıca önümüzdeki hafta kulübün finansal durumuyla ilgili geniş kapsamlı bir toplantı yapacak.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.