Hava Durumu

Bursaspor'da kimler başkanlığa aday olacak?

Bursaspor’da olağan seçimli genel kurul 18-28 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Camia kongre öncesi adaylığını açıklayacak isimleri merakla bekliyor. İşte aday olması olası isimler...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 13:42
Kaynak: Süha Gürsoy
Bursaspor'da kimler başkanlığa aday olacak?

Sinan Bür ve ekibi göreve devam etme niyetinde. Erkan Kamat aday olacağını daha önce açıklamıştı. Camiada Ali Ay’ın da başkan adaylığını açıklayacağı yönünde görüş hakim.

YÖNETİM DEVEM ETME NİYETİNDE

Bursaspor’da başkan Sinan Bür Yeşil Beyazlı kulübün mayıs ayındaki kongresinin 18-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirileceğini açıklarken dikkatler kongredeki başkan adaylarına çevrildi. Sinan Bür başkanlığındaki mevcut yönetim yeni dönemde de göreve devam etme niyetinde. Çalışmaların tümü bu doğrultuda yapılıyor. Özellikle transfer tahtasının açılması için yapılan temaslar yönetimin birkaç isim değişikliği ve güçlü finansal desteği arkasına alarak görevine devam etme niyetinde olduğunu gösteriyor. Şu ana kadar adaylığını açıklayan tek isim eski başkan Erkan Kamat oldu.

ALİ AY BU KEZ ADAY OLACAK MI?

Kamat geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından, “Mayıs 2024. Tüm projelerimle hayırlısıyla hazırım.” paylaşımıyla kamuoyuna adaylığıyla ilgili ilk duyuruyu yapmıştı. Bursaspor’u hemen her maçta locasından takip eden eski başkanlardan Ali Ay’ın da başkan adaylığını düşündüğü biliniyor. Hatırlanacağı gibi kulüpten yüklü miktarda alacağı bulunan Ali Ay’ın son iki yılda yapılan olağanüstü kongrelerde adı yine başkan adaylığı için geçmiş, ancak adaylık başvurusunda bulunmamıştı. Yeşil Beyazlı camia kulübü düzlüğe çıkaracak yeni başkanın kim olacağını merakla bekliyor.  

Kaynak: Süha Gürsoy

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.