Hava Durumu

Bursaspor'da maç sonu basın toplantısına kimse katılmadı

TFF 1. Lig'e Bandırmaspor karşısında aldığı 4-2'lik mağlubiyet sonrasında veda ederek TFF 2. Lig'e düşen Bursaspor'da maç sonrası basın toplantısına kimse katılmadı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2022 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2022 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da maç sonu basın toplantısına kimse katılmadı

Bandırmaspor deplasmanında aldığı 4-2'lik yenilgi ile birlikte rakiplerinin de haftayı puan ve puanlarla kapatması sonucu ligin bitimine 1 hafta kala ligden düşmesi kesinleşen Bursaspor'da maç sonrası basın toplantısına kimse katılmadı.

Öte yandan maç sonunda yalnızca Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel'den açıklama geldi.

"EN KISA SÜREDE ÜST LİGE ÇIKACAKLARDIR"

Royal Hastanesi Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Gürsel, "Yani sonuçta rakibimiz bugün bir alt lige gitti. Onlara 'Geçmiş olsun.' diyorum. İnşallah en kısa zamanda Bursaspor takımı, üst liglere çıkacaktır." dedi.

Gürsel, "Bugün burada konuşmak kolay değil. Rakibimizin içinde bulunduğu durum bu haftada da sürecin buraya kadar gelmesini bu maça kadar bağlamamak gerekiyor. Hem benim, hem Bursasporlu oyuncular adına, hem kendi oyuncularım adına zor bir süreç. Bu maçı oynamak da kolay değil. Psikolojisi ağır bir maç. Bu oyunda da belli oldu. 2-0'dan sonra da oyuncular karışık duygular yaşıyor. Karşındaki insan biz de insanız ama işimizi de en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Yaşananlar ve olayların buraya gelmesi gerçeği var. Maçın da çok konuşulacak tarafı yok. Rakibimiz bugün bir alt lige gitti. Onlara geçmiş olsun diyoruz. Bursaspor takımı en kısa sürede üst liglere çıkacaktır. Bugün konuşmak çok zor" dedi.
Bursaspor teknik heyetinden hiç kimse basın toplantısına katılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.