Hava Durumu

Bursaspor'da sözleşmesi bitenler görüşme odasına!

Bursaspor’da yeni sezon öncesi 12 oyuncunun sözleşmesi sona erecek. 26 Mayıs’ta başkanlığa seçilecek Enes Çelik söz konusu oyuncularla transfer tahtasının açılmasını garanti altına aldıktan birebir görüşme yapacak. Çelik mukavelesi biten oyuncular hakkında mevcut başkan Sinan Bür’den bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor'da sözleşmesi bitenler görüşme odasına!

Bursaspor’da 26 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurulun ardından başkanlık koltuğuna oturacak Enes Çelik’i hayli tempolu günler bekliyor.

SİNAN BÜR’DEN BİLGİ ALDI

Göreve gelmeden kulüp hakkında kurumsal işleyiş ve sportif konularda mevcut başkan Sinan Bür’den bilgi alan, transfer tahtasının açılması için de dosyalardaki muhataplarıyla anlaşmaya çalışan Enes Çelik mazbatayı alır almaz teknik direktörü belirleyecek ve sözleşmesi biten oyuncularla görüşme gerçekleştirecek. Çelik’in oyuncular hakkında bilgi topladığı ve elde ettiği donelere göre hareket edeceği bildirildi. Bursaspor’da 12 futbolcunun mukavelesi sona erecek.

TEKNİK DİREKTÖRÜ BELİRLEYECEK

Enis Çelik transfer tahtasının açılmasını garanti altına aldıktan sonra söz konusu oyuncuları Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne çağıracak ve birebir görüşme gerçekleştirecek. Bu süreçte yönetim ve icra kurulundaki görev dağılımını netleştirecek Enes Çelik mukavelesi sona erecek Deniz Aydın, Eren Güler, Abdullah Tazgel, Ertuğrul Kurtuluş, Ömer Turan Görgüç, Berat Altındiş, Bilal Güney, Talha Yakın, Hamza Baran Arıkan, Hasan Sabri Karaca, Melih Sağlam ve Kerem Matışlı’yla görüşecek. Teknik direktörün de belirlenmesiyle 8 Eylül’de start alacak yeni sezonun kadrosuna son şekli verilecek ve hazırlıklara başlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.