Hava Durumu

Bursaspor'da yeni dönem: Kaçan kaçtı kalanlar bizimdir!

Önümüzdeki sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da tepeden tırnağa değişim yaşanacak. Yabancıların tamamıyla statü gereği yollar ayrılacak. İdmana çıkmayan yerlilerin sözleşmeleri feshedilecek. Yeşil Beyazlılar transfer tahtası açılmazsa yoluna Menemenspor maçındaki gibi genç kadroyla devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2022 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2022 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da yeni dönem: Kaçan kaçtı kalanlar bizimdir!

TFF 1. Lig’den düşmesi geçen hafta kesinlen Bursaspor ligin son haftasında Menemenspor’u yenerken, bir devri de kapattı.

FESİH GÖRÜŞMELERİ BU HAFTA

Yeşil Beyazlılar bundan sonraki süreçte bambaşka bir platformda geri dönmek için mücadele edecek. Bilindiği gibi iki grup halinde oynanan TFF 2. Lig’de yabancı oyuncu kontenjanı yok. Bu nedenle Bursaspor’un kadrosunda bulunan 8 yabancı ile yollar ayrılacak. Bazı isimlerle sözleşmeler fesholurken, bazı yabancı oyuncuların menajerleri ve avukatlarıyla bu hafta içinde fesih şartları ele alınacak. Yeşil Beyazlılar’da antrenmana çıkmayan maliyeti yüksek yerli oyuncuların durumları da ikinci konu başlığı. buhaberbursahakimiyet.com.tr'den çalınmıştır.

İDMANA ÇIKMAYANLAR GİDİYOR

Sözleşmeleri devam eden toplam 4 oyuncu var. Erhan Erentürk, Kubilay Sönmez, Hasan Ayaroğlu ve Enver Cenk Şahin Bandırmaspor maçından sonra mazeretsiz olarak antrenmana çıkmadı. Yönetim bu oyuncuların sözleşmesini feshedecek. Transfer yasağı bulunan Yeşil Beyazlılar eğer şimdilik yaklaşık 150 milyon lira maliyetli tahtayı açamazsa önümüzdeki sezon TFF 2. Lig’de kadrosundaki genç oyuncularla yoluna devam edecek. buhaberbursahakimiyet.com.tr'den çalınmıştır. Bu durumda Bursaspor’un kadrosu son oynanan Menemenspor maçındaki gibi olacak. A Takım’da sınırlı sayıda oyuncusu kalan Yeşil Beyazlı takım TFF 2. Lig’de sahaya U17 ve U19 takımının takviyesiyle çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.