Hava Durumu

Bursaspor’da yetişti Avrupa devleri peşinde

Bu sezon Göztepe ile harikalar yaratan ve takımının Süper Lig’e çıkmasında önemli pay sahibi olan Taha Altıkardeş’e 3 Avrupa kulübü transfer teklifinde bulundu. İzmir ekibinin yönetimi Taha’nın geleceği için karar verme aşamasında. Eğer transfer gerçekleşirse Bursaspor’un kasasına yetiştirme bedeli girecek. 

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 15:04
Kaynak: Süha Gürsoy
Bursaspor’da yetişti Avrupa devleri peşinde

Göztepe ile Süper Lig’in kapısını aralayan Taha Altıkardeş’e piyango vurdu.

SON SÖZ GÖZTEPE’NİN

Genç defans oyuncusu bu sezon gösterdiği performansla Avrupa’nın bir çok kulübünü peşine taktı. Fransa'dan Olympique Lyon, Hollanda'dan Feyenoord ve Belçika'dan Anderlecht'in istediği Taha için Göztepe yönetiminin görüşmeleri sürdürdüğü kaydedildi. 21 yaşındaki futbolcunun İzmir ekibiyle 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Göztepe’nin genç savunmacı için belirleyeceği bonservis ücretinin ne kadar olacağı henüz netliğe kavuşmadı.

BU YIL YILDIZI PARLADI

Bursaspor altyapısından yetişen Taha Altıkardeş Yeşil Beyazlılar’da 2 sezonda 28 maçta forma giydi. Bursaspor’dan ayrılarak Batuhan Kör ve Kerem Şen ile birlikte Trabzonspor’a transfer olan genç savunmacı Bordo Mavili ekipte sadece 3 maça oynayabildi. Bu sezon başında Göztepe’yle sözleşme imzalayan Taha Altıkardeş Sarı Kırmızılı takımda 30 maça çıktı ve takımın Süper Lig’e yükselmesinde önemli katkı koydu. Taha Altıkardeş Avrupa’ya transfer olursa Bursaspor Kulübü yetiştirme bedeli almaya hak kazanacak.

Kaynak: Süha Gürsoy

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.