Hava Durumu

Bursaspor'dan Mustafa Bozbey’le kritik görüşme

Bursaspor Yönetimi bu hafta içinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etmeyi planlıyor. Sinan Bür başkanlığındaki yönetim Bozbey’e kulübün finansal durumunu içeren dosyayı sunacak. Bu toplantıdan çıkacak sonuç Yeşil Beyazlı kulübün geleceğine ışık tutacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 08:18
Kaynak: Süha Gürsoy
Bursaspor'dan Mustafa Bozbey’le kritik görüşme

Bursaspor camiası bu görüşmeye kilitlenmiş durumda.

BOZBEY RANDEVU VERECEK

Bursaspor Yönetimi yerel seçimlerden galibiyetle ayrılarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Mustafa Bozbey’e bu hafta içinde ziyarette bulunacak. Yeşil Beyazlı takımın 1461 Trabzon ile oynadığı maçta bir araya gelen Bursaspor Başkanı Sinan Bür ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ayaküstü bir görüşme gerçekleştirmişti. Mustafa Bozbey’in yoğun iş programına göre Bursaspor Yönetimini bu hafta içinde kabul etmesinin planlandığı bildirildi. Sinan Bür ve ekibi kulübün geleceği açısından büyük önem taşıyan görüşme öncesi hazırlık yapıyor.

FİNANSAL TABLOLAR SUNULACAK

Bursaspor yönetimi Mustafa Bozbey’le yapacağı görüşmede kulübün son durumuna ilişkin kapsamlı dosyayı da hazır bulunduracak. Aynı zamanda Bursaspor’un Divan Kurulu Üyesi de olan Mustafa Bozbey’e sunulacak dosyada kulübün ekonomik durumunun en detaylı şekilde özetleyecek finansal tablolar yer alacak. Transfer tahtası borçları, bankalar, SGK ve vergi ile diğer alacaklı kişilerin bilgileri Mustafa Bozbey’e sunulacak dosyada bulunacak. Mustafa Bozbey Bursaspor İnfo Yatırım’ın Manisa Büyükşehir Belediyesi ile oynadığı maçta da Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder’le görüşmüş ve kulüple ilgili bazı temel bilgileri almıştı. 

Kaynak: Süha Gürsoy

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.