Hava Durumu

Bursaspor deplasmanın en kötüsü! Oynanan 18 maçta...

TFF 2. Lig’e 4 Mayıs Cumartesi günü oynayacağı Vanspor maçıyla veda edecek Bursaspor bu sezon deplasman karnesi en zayıf takım olarak kayıtlara geçti. Son olarak Diyarbekirspor’a 2-1 yenilen Yeşil Beyazlılar bu sezon deplasmanda oynadığı 18 maçta hanesine sadece 7 puan yazdırabildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor deplasmanın en kötüsü! Oynanan 18 maçta...

TFF 2. Lig’den düşmesi haftalar öncesinde kesinleşen Bursaspor son deplasman maçında Diyarbekirspor’a 2-1 yenildi.

14 MAÇI KAYBETTİ

Yeşil Beyazlı takım bu sezon deplasmanda tam anlamıyla hüsran yaşadı. Dış sahada toplam 18 maça çıkan Bursaspor bu karşılaşmaların 14’ünden yenik ayrıldı. Yeşil Beyazlılar Bursa dışında Serik Belediye, Adıyaman FK ve Kırşehir FSK’yı yenmeyi başardı. Deplasmanda tek beraberlik ligin ilk yarısında İstanbul’da Beyoğlu Yeni Çarşı karşısında elde edildi.

37 GOL GÖRDÜ

Yeşil Beyazlılar’ın puan silme cezası kesinleştikten sonra Serik Belediyespor ile oynadığı maçtan elde ettiği 3 puanı silindi. Bu nedenle Bursaspor sezonu dış sahada 7 puan toplayarak tamamladı. Bursaspor 18 maçta kalesinde tam 37 gol gördü. Yeşil Beyazlı futbolcular bu gollere 10 golle yanıt verebildi. Sezon boyunca yoluna 5 teknik adamla devam eden Timsah bu istatistiğiyle 19 takımlı TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta deplasman karnesi en zayıf takım olarak son sırada yer aldı.  

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.