Hava Durumu

Bursaspor dünyaya rezil oluyor

Geçmişi başarılarla dolu Bursaspor tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. TFF 3. Lig’e düşen ve hemen her gün daha da dibe batan Yeşil Beyazlı girdiği girdaptan çıkmanın formüllerini arıyor. Bursaspor’un bu durumu dünya basınında da geniş yer buluyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor dünyaya rezil oluyor

TFF 2. Lig’e veda eden ve Süper Lig şampiyonu unvanıyla TFF 3. Lig’e düşen Bursaspor aldığı saha sonuçlarıyla tam anlamıyla dünyanın konuştuğu bir kulüp haline geldi.

BİRÇOK HABERE KONU OLDU

Geçmişi başarılarla dolu şampiyon kulüp hem ulusal hem de başta Avrupa basını olmak üzere birçok ülkede haberlere konu oldu. Uluslararası düzeyde çıkan haberlerde Bursaspor’un bu duruma gelmesini kimsenin aklından geçirmediği ancak kötü yönetimlerin bu sonucu doğurduğuna vurgu yapıldı.

EN FARKLI YENİLGİYİ ALDI

Yeşil Beyazlı takım halen ligde 20 puanla 18’nci sırada yer alıyor. 15-16 yaşındaki oyuncularla yoluna devam eden Bursaspor son olarak lig lideri Esenler Erokspor’a 5-1 yenilerek bu sezonki en farklı mağlubiyetini aldı. Bu sezon sahasında sadece iki galibiyet elde edebilen Yeşil Beyazlılar transfer tahtasının kapalı olmasının ve ağır borç yükünün sıkıntısını çekiyor. Bursaspor’da Mayıs ayında yapılacak olağan seçimli kongre kulübün geleceği açısından büyük önem taşıyor. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.