Hava Durumu

Bursaspor evinde yine kayıp!

TFF 1. Lig’in 21. haftasında Bursaspor evinde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile golsüz berabere kalırken haftayı 1 puanla kapattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2022 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2022 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor evinde yine kayıp!

HABER | Coşkun SAİTOĞLU

TFF 1. Lig’in 21. hafta karşılaşmasında Bitci Timsah Park’ta saat 19.00’da başlayan mücadelede Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile golsüz berabere kalan Bursaspor bu hafta da 3 puana hasret kaldı ve düşme hattından uzaklaşamadı.

Lig sıralamasında ateş hattında yer alan ve sıkıntılı günler geçiren Bursaspor, ligde 3. sırada yer alan BB Erzurumspor karşısına kötü gidişata ‘dur’ demek için çıktı ancak umduğunu yine bulamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı olarak geliştirilen ataklardan gol üretmeye başaramayan iki ekip soyunma odasına 0-0’lık skorla gitti.

GOL SESİ ÇIKMADI

Yeşil Beyazlılar mücadelenin ikinci yarısına mutlak gol ve 3 puan parolasıyla çıkarken, ligde 2. sırayı kovalayan BB Erzurumspor da deplasmandan 3 puanla dönmenin planlarını sahaya yansıtmaya çalıştı.

Bursaspor zorlu rakibi karşısında peş peşe geliştirdiği ataklardan skor kaydetmeyi başaramazken, konuk ekip de Yeşil Beyazlılar’ın kalesine kontra ataklarla yüklenmeye çalıştı.

90 dakikanın tamamında birbirlerine üstünlük kurmayı başaramayan iki ekip, haftayı gol atamadan kapatırken, 1 puanı hanelerine yazdırdı.

Bu sonuçla birlikte Bursaspor sezonun ikinci yarısının 2. maçında da galibiyete ulaşamazken, lig sıralamasındaki kötü pozisyonundan kurtulmayı başaramadı.

Böylelikle TFF 1. Lig’de 21. hafta sonunda Bursaspor oynadığı 20. maçında 5. beraberliğini yaşarken, 20 puanda kaldı. BB Erzurumspor ise ligdeki 5. beraberliğini elde ederken puanını 39’a yükseltti ve 3. sıradaki yerini korudu.

TİMSAH EYÜP DEPLASMANINDA

TFF 1. Lig’in 22. haftasında Bursaspor, 23 Ocak Pazar günü saat 19.00’da Eyüpspor’a konuk olurken, BB Erzurumspor ise 23 Ocak’ta saat 13.30’da Bandırmaspor deplasmanına gidecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.