Hava Durumu

Bursaspor fırsatları değerlendiremedi ama...

Süper Lig’de 6 puanlık maça çıkan Yeşil Beyazlılar, Kasımpaşa karşısında öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. Sayısız gol pozisyonlarından yararlanamayan Timsah, üst sıralara çıkma şansını yine elinin tersiyle itti.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2014 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2014 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor fırsatları değerlendiremedi ama...

FOTO GALERİ...

Türkiye Kupası’nda çarşamba günü Galatasaray ile oynayacağı yarı final öncesinde Kasımpaşa ile zorluk bir lig maçına çıkan Bursaspor, mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, net fırsatlardan yararlanamadı. Yeşil Beyazlılar karşılaşmaya golle başladı. 1. dakikada Ferhat’ın ortasında top savunmadan dönerken, Şener meşin yuvarlağı önünde buldu. Genç futbolcunun vuruşunu Isaksson çeldi ancak kale önünde bulunan Fernandao topu ağlara gönderdi. Golün ardından oyun orta alanda geçerken, 29.dakikada Ozan Tufan’ın ortasına Caja vurdu ancak top auta çıktı.

3 NET POZİSYON

İlerleyen dakikalarda da pozisyon olmayınca ilk yarı 1-0 sona erdi. İkinci devreye Yeşil Beyazlılar oyunu savunmada kabul ederek başlarken, Şener ve Fernandao ile müsait pozisyonlardan faydalanamadı. Karşılaşmanın 66. dakikasında Kasımpaşa duran toptan golü buldu. Korner atışında boşta kalan Donk kafayı vurdu topu ağlara gönderdi. Golden sonra İrfan Buz Şamil-Bekir, Fernandao-Sestak değişikliğine gitti. 76’da Caja yerini Enes Ünal’a bırakırken, 88’de genç oyuncu mutlak gol şansını değerlendiremedi. Uzatmalarda Sestak da önemli bir pozisyonu değerlendiremezken mücadele 1-1 sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.