Hava Durumu

Bursaspor, Gaziantep'te son dakikalarda gülüyor

Bu sezon performansından çok savaşçı kimliği ile ön plana çıkan Yeşil Beyazlı takım, son iki sezondur Gaziantepspor'u son dakikalarda bulduğu gollerle mağlup ediyor. Şampiyonluk sezonundan itibaren Antep'ten kritik puanlar çıkaran Bursaspor, yarın oynanacak karşılaşmada da benzer senaryoyu taraftarına izletmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 05:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 05:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, Gaziantep'te son dakikalarda gülüyor
Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında yarın Gaziantepspor'la karşılaşacak  Bursaspor'da hedef galibiyet serisini sürdürmek. Bu sezon sergilediği perfomanstan çok savaşçı yapısı ve yılmayan mücadelesi ile dikkat çeken Yeşil Beyazlı takım, son yıllarda Antep'ten kritik puanlar çıkarmayı başarıyor. Özellikle son dakikada attığı gollerle rakibini ekarte eden Timsah, şampiyonluk sezonundan itibaren de ilginç bir istatistiğe imza atıyor.

JORQUERA ATMIŞTI

Bursaspor geçen sezon 3-2 galip geldiği maçta golleri 72'de Necid, 78'de Bekir, 85'te de Jorquera'yla bulmuştu. Son dakikada atılan bu goller Yeşil Beyazlılara galibiyeti getirmişti. 2014-2015 sezonunda da benzer bir durum yaşandı. Bursaspor önce 77'de Fernandao ile ardından da 81'de Belluschi'nin ayağından bulduğu gollerle tarihi bir galibiyete imza atmıştı. 2011-12'de Ozan İpek'in attığı golle Antep'ten 1 puan çıkartan Timsah, 2009-2010'da da Krita'nın 80'deki golüyle galibiyete uzanmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.