Hava Durumu

Bursaspor son saniyede kazandı!

Bursaspor, Nesine 3. Lig ekibi Karaköprü Belediyespor’u son dakikada bulduğu golle 2-1 mağlup etti. Yeşil-beyazlılarda golleri Sedat Cengiz ve Ertuğrul İdris Furat attı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2025 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2025 19:15
Kaynak: Barış Yalım
Bursaspor son saniyede kazandı!

Bursaspor, Erzurum kampındaki dördüncü antrenman maçında Nesine 3. Lig ekibi Karaköprü Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan yeşil-beyazlı takım 6. dakikada Hakkı Türker kaleciden sıyrıldıktan sonra topu Sedat Cengiz’e attı. Tecrübeli futbolcu da tek vuruşla topu ağlara gönderdi ve Bursaspor 1-0 öne geçti. Timsah daha sonra da ataklarına devam etti ve farkı arttıracak pozisyonlar buldu. Mücadelenin 30. dakikasında ise kontra atakta kalesinde tehlike yaşayan Bursaspor’da kaleci Kerem Matışlı rakibe geçit vermedi.

TİMSAH GOLE ENGEL OLAMADI

40 dakika üzerinden oynanan ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Bursaspor, ikinci devreye değişikliklerle başladı. Topa sahip olmaya devam eden Timsah, kalesinde de tehlikeler yaşadı. Maçın 49. dakikasında ani gelişen atakta Karaköprü Belediyespor, Görkem’le golü buldu ve skor 1-1’e geldi. Maçın 69. dakikasında Hamza Gür’le gole çok yaklaşan yeşil-beyazlılar, bu dakikalarda peş peşe rakip kaleyi yokladı. Bursaspor arzuladığı golü uzatma anlarında Ertuğrul İdris Furat’la buldu ve mücadeleyi 2-1 kazandı.

Kaynak: Barış Yalım

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.