Hava Durumu

"Bursaspor taraftarı hem oynatır hem oynatmaz"

Kasımpaşa'nın yeni transferi Yusuf Erdoğan, "Bursaspor seyircisi, hem futbolcuyu oynatma hem de oynatmama özelliğine sahiptir. İnşallah Süper Lig'e döner. Türk futbolunun Bursaspor'a ihtiyacı var" dedi

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2019 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2019 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bursaspor taraftarı hem oynatır hem oynatmaz"

Yeşil Beyazlı takım ile sözleşmesini feshederek İstanbul yolunu tutan tecrübeli oyuncudan önemli açıklamalar...

Yeni sezon hazırlıklarına Kemerburgaz Tesisleri'nde devam eden Kasımpaşa'nın, Bursaspor'dan renklerine kattığı Yusuf Erdoğan açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa'nın kendisi için en doğru tercih olduğunu belirten 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Bursaspor'dan ayrılacağım kesinleşmişti. Başkanımız beni burada görmek istiyordu. Beraber oturup karar verdik ve benim için en hayırlı yerin burası olacağını düşündüm. Hislerimde de yanıldığımı düşünüyorum. Hem camia hem arkadaşlık hem de hoca grubu olarak çok iyi bir ortama dahil olduğumu düşünüyorum. Böyle bir sisteme girmeye benim de ihtiyacım vardı. İnşallah güzel bir sezon geçiririz" dedi. Geçtiğimiz yıl Bursaspor'da sıkıntılar yaşadığını vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Başarı ve başarısızlık birbiriyle bir bütün diye düşünüyorum. Bursaspor'un yönetimiyle, taraftarıyla, oyuncusuyla birleşip ortak bir hedefe gitmesi gerektiğini düşünen biriyim ki zaten öyle ekipler olduğu zaman başarı ya da başarısızlıklar geliyor" şeklinde konuştu.

SÜPER LİG'E DÖNERLER

Bursaspor'un küme düşmesiyle ilgili de görüşlerini dile getiren Yusuf, "Aslında her şey bundan 3 sene önce başlamıştı. Ben geldim, biraz sendeleme dönemi oldu ama ligde kaldık. Geçen sene de son haftaya kadar götürdüğümüz yarışı belki de beş dakika ile kaybettik ama dediğim gibi Bursaspor'da sıkıntılar oldu. Kendi adıma da beklemediğim tepkilerle karşılaştım. İyi gidiyorduk, ligin bitmesine on hafta ve alınacak o kadar çok puan vardı ki, böyle bir tepkiyle karşılaşmak hem takımı hem de beni çok etkilemişti. Çünkü bir bütün olmanız gerekiyor. Taraftar da üç senedir gelen başarısızlıktan dolayı bir patlama anı geldiğini düşünüyordu. Hoş olmadı. Bir hafta sonra içeride Sivas'a karşı 1-0 geriye düştük. Ben orada Bursaspor adına bir şeylerin değiştiğini fark etmiştim. O maçı 3-2 kazanmıştık ve iyi bir ortam oluşmuştu. Bursaspor seyircisi, hem futbolcuyu oynatma hem de oynatmama özelliğine sahiptir. Bursaspor'un bir bütün olması gerekiyor. İnşallah da tekrardan ligimize geri dönerler. Türk futbolunun Bursaspor'a ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.