Hava Durumu

Bursaspor’un kader toplantısı

Bursaspor Divan Kurulu’nun bugün gerçekleşecek toplantısı Yeşil Beyazlı kulüp açısından büyük önem taşıyor. Geniş katılımlı toplantıya Divan Kurulu üyelerinin yanı sıra kent protokolü de davet edildi. Kulübün finansal raporlarının okunacağı toplantıdan çıkacak sonuç Bursaspor’un geleceğine yön verecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor’un kader toplantısı

Bursaspor Divan Kurulu’nda bugün çok önemli bir toplantı gerçekleştirilecek.

Merinos Atatürk kongre ve Kültür Merkezi Muradiye Salonu’ndaki geniş kapsamlı toplantıda kulübün geleceğine dair önemli değerlendirme yapılacak

Saat 18.00’de başlayacak toplantıda Denetim Kurulu raporları okunacak ve kulübün son durumu hakkında üyelere bilgi verilecek.

Toplantıda ayrıca Bursaspor Başkanı Sinan Bür ve Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder de üyelere seslenecek. Geniş kapsamlı toplantıya Bursa kent protokolünden önemli isimler de çağrıldı.

Aynı zamanda Bursaspor Divan Kurulu üyesi de olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra ilçe belediye başkanları, BTSO, Ticaret Borsası ve organize sanayi bölgesi yöneticileri toplantıya davet edildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in toplantıda yapacağı konuşmanın detayları camiada merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.