Hava Durumu

Bursaspor'da Enes Çelik dönemi

Bursaspor’da bugün yapılan olağan seçimli genel kurulda Enes Çelik oy birliği ile Yeşil Beyazlı kulübün başkanlığına seçildi. 3 yıllığına göreve gelen Çelik, Yeşil Beyazlı kulübün 33’üncü başkanı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor'da Enes Çelik dönemi

Bursaspor’un olağan seçimli genel kurulunda Enes Çelik başkanlığa seçildi.

GERÇEKÇİ PLANLAR KURMALIYIZ

Yeşil Beyazlı kulübün Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulunda tek aday durumundaki Çelik oy birliği ile başkanlığa getirildi. 3 yıllığına göreve gelen Enes Çelik Bursaspor’un 33’üncü başkanı oldu.  Kongrede Bursaspor7un borcu 1 milyar 539 milyon lira olarak açıklanırken, Sinan Bür başkanlığındaki yönetim kurulu oy birliği ile ibra edildi. Kongrede yaptığı konuşmada üyelere seslenen Enes Çelik Büyük bir Bursa dayanışmasıyla yola çıktıklarını söyledi.

Enes Çelik, “Tarihimizin mali ve sportif yönden en sıkıntılı dönemini yaşıyoruz. Geçmişteki yanlışları araştıracağız ama asıl önemli olan geleceğimizi nasıl planlayacağız. 1,5 milyar TL’yi aşan borç, tahta kapalı ve herkes üzüntülü bir taraftar. Ağrımıza gitse de gelecek için gerçekçi planlar kurmalıyız. Büyük bir Bursa dayanışmasıyla bu yola çıkacağız. Bursasporlular ben inanıyorum ki Bursaspor dayanışmasıyla ilgili çok ciddi mesafe kat etti.” ifadelerini kullandı. 

ÇİÇEK GÖNDERMEYİN BAĞIŞ YAPIN

Enes Çelik konuşmasını “Bursaspor dipsiz kuyudur anlayışı ile değil, hesap veren bir anlayışla yoluna devam edecek. Kampanyaya kim katkı sağlarsa kuruşu kuruşuna açıklayacağız. Şeffaf bir yönetim vadediyoruz. Kulübümüze hibe olarak katkı sağlayan yöneticilerimizi de paylaşacağız. Büyük bir yükün altındayız. Bursa bu sorumluluktan kaçmamalıdır. Kimin ne imkânı var hepimiz biliyoruz.

Biz bu işi 15-20 kişiye havale edelim anlayışına sahip değiliz. Büyük bir dayanışma ile ayağa kalkacağız. İş dünyamızı da kampanyaya davet ediyoruz.  Yeni sezonda kombine ve kampanyalara da ilginin büyük olmasını bekliyoruz. İşimiz kongre ile bitmiyor, yeni başlıyor. Her yerde boy gösteren bir yönetim olmayacağız. Sorunları çözen bir yönetim anlayışı ile yola koyulacağız. 1 Haziran’daki bayrak kampanyasına da seferberlik gibi artarak devam edeceğini düşünüyorum. Biz de yönetim kurulu olarak elimizden geleni yapacağız. Yarın göreve başlayacağız. Çiçek göndermek isteyenlerin kampanyamıza katılmasını rica ediyorum. Allah mahçup etmesin” diye konuştu.

İŞTE ENES ÇELİK’İN YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu (Asil): Emir Çokçağlayan, Mesut Günal, Oğuzhan Kutlucan, Muhammet Danışman, Harun Yıldırım, Coşkun Özgel, Murat Hatipoğlu ve Coşkun Yavuz

Yönetim Kurulu (Yedek): Faruk Bakgör, Latif Albayrak, Ali Ağır, Fatih Pulat, Ömer Keskin, Erdinç Doğan, Bilal Akmar ve Tolga Kayaer

İcra Kurulu: Abdullah Burkay (Başkan) Sezer Sezgin (Başkanvekili), Enes Can Demir (Başkanvekili), Sinan Kahraman, Fatih Karayılan, Gökhan Dinçer, Mesut Altın, Eren Şengüzel, Murat Sağlam, Murat Aluç, Emir Kavçin, Erdi Özel, Seyfullah Baylan, Muharrem Akyıldız, Mustafa Efe, Erol Akyıldız

Proje Kurulu Başkanı: Enbiya Topal

Proje Kurulu Başkanvekili: Caner Zengin

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.