Hava Durumu

Çabuk ısındı

Bursaspor'un transferin son günlerinde kadrosuna dahil ettiği Diafra Sakho sergilediği performansla Süper Lig'de adından söz ettiriyor. Sakho golcülüğü kadar hava hakimiyeti ve mücadelesiyle de ön plana çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2018 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2018 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çabuk ısındı

SADECE GOLCÜ DEĞİL

Bursaspor'da ilk resmi maçını 3'üncü haftada Beşiktaş'a karşı oynayan ve topla buluştuğu ilk pozisyonda Pepe ve Vida'nın müdahalesine rağmen ağları havalandıran Diafra Sakho Süper Lig'de en çok konuşulan futbolcu haline geldi. Bursaspor'un ofans hattının en önemli ismi konumundaki Senegalli futbolcu, yaptıklarıyla dikkatleri üzerine çekerken rakip oyuncuların da çekindiği oyunculardan biri oldu. Sakho attığı gollerin yanı sıra mücadeleci oyun anlayışıyla da Bursaspor'da son yıllarda görev yapan forvetlerin önüne geçmeyi başardı.

HAVA TOPUNDA ETKİLİ

Halen nizami iki golü bulunan Diafra Sakho'nun attığı 3 gol de VAR kararıyla iptal edildi. Tecrübeli krampon halen Süper Lig'de en çok golü iptal edilen futbolcu durumunda. Çaykur Rizespor, Başakşehir ve Ankaragücü maçlarında attığı goller VAR kararıyla geçerli sayılmayan Senegalli futbolcu hava hakimiyetinde de Süper Lig'de zirveye oynar hale geldi. 5 maçta 4,6 ortama tutturan Sakho, tüm futbolcuların yer aldığı klasmanda 7'nci basamağa oturdu. 5 maçta 6 şut çeken bunların 4'ünde kaleyi tutturan Sakho'nun 2 şutunda top ağları havalandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.