Hava Durumu

Fernandao'dan veda gibi sözler

Brezilyalı golcü Fernandao'dan veda niteliğinde mesaj...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2015 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2015 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fernandao'dan veda gibi sözler
Transferin gözdesi yıldız isim Fernandao her geçen gün Fenerbahçe'ye biraz daha yaklaşıyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gittiği ve ev baktığı iddia edilen Brezilyalı yıldız Fernandao'nun asıl amacının pasaport işlemlerini çözmek olduğu  ortaya çıkmıştı.

Türkiye Kupası maçının ardından  İstanbul üzerinden Paris aktarmalı Rio De Janerio'ya gidecek ve ülkesindeki özel işlerini halledecek Fernandao'nun transferin resmen başlayacağı 9 Haziran'da İstanbul'a gelip Fenerbahçe'ye imzayı atacağı iddia edildi.

Yayınladığı mesajda  Brezilyalı oyuncu, "Bugün hayatımda bir sayfa kapanıyor. İkincilik dahi olsa bu madalya benim için çok büyük anlam ifade ediyor. Öncelikle Tanrı'ya bana bu sezon başarmamı sağladıkları için teşekkür ederim. Ve tabi ki takım arkadaşlarıma da. Sonrasında aileme, eşime ve çocuklarıma teşekkür ederim. Onlar daima benim yanımdaydılar. Tüm Bursaspor taraftarına da ilk günden beri bana verdikleri bütün destekleri ve gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederim. Yolumu aydınlatan Tanrı bana ve aileme en iyi yeri gösterecektir" ifadelerine yer verdi.



Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak olan Fernandao'nun yıllık 2 milyon Dolar (5.4 milyon TL) garanti ücretle Sarı-Lacivertli formayı giyeceği de gelen haberler arasında.

Bursaspor'da 400 bin Euro (1.2 milyon TL) kazanan ve ödeme problemleri de bulunan golcünün yeni mukavelesinde başarı bonuslarının da olacağı ifade edildi. Fernandao'nun son İstanbul seyahatinde uğradığı Brezilya Konsolosluğu'nda da gündem golcünün transferiydi... Başarılı oyuncunun işlemleri yenilenirken, 'Çalıştığı yer' sorusuna Sambacı'nın arkadaşlarının kahkahalarla 'Fenerbahçe' yanıtını vermesi dikkat çekmişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.