Hava Durumu

Gökhan İnler'de problem 'para'

Tecrübeli futbolcu Bursaspor'dan Beşiktaş'tan aldığı ücreti talep etti. Yeşil Beyazlılar, yıllık 1 milyon 800 bin Euro'ya oynayan Gökhan İnler'in ücretini düşürmek için formül arayışına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gökhan İnler'de problem 'para'

LE GUEN ONAY VERDİ

Beşiktaş'ta sözleşmesi karşılıklı feshedilen Gökhan İnler'in adı Bursaspor'a anılmaya başladı. Siyah Beyazlı takımda aradığını bulamayan Gökhan İnler'in peşine düşen Yeşil Beyazlılar deneyimli futbolcuyla anlaşma zemini arıyor. Teknik direktör Paul Le Guen'in de onay verdiği transferin önündeki en büyük engel ise Gökhan İnler'in Beşiktaş'ta aldığı astronomik ücret. Siyah Beyazlılar'dan sözleşmesi gereği 2017-18 sezonunda 1 milyon 800 bin Euro alacak olan tecrübeli futbolcunun menajeriyle kurulan ilk temasta Bursaspor'dan bu tutarı talep ettiği öğrenildi.

ÜST SINIR GEÇİLMEYECEK

Takım içi dengeleri düşünen ve en yüksek ücreti 1 milyon 300 bin Euro garanti paraya oynayan Pablo Batalla'ya vermeyi kararlaştıran Ali Ay yönetiminin bu gelişme üzerine fiyatı aşağı çekmenin formüllerini aramaya başladığı öğrenildi. Gökhan İnler'in Beşiktaş'tan beklenmedik ayrılığın şokunu yaşadığından dolayı telefonlarını kapattığı bilgisi paylaşılırken, tecrübeli futbolcuya İtalya'dan Atalanta ve İspanya'dan bazı kulüplerin talip olduğu bildirildi. İsviçre pasaportu taşıyan Gökhan İnler Beşiktaş formasıyla 2016-17 sezonunda 30 maçta görev aldı ve gol atamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.