Hava Durumu

Hedef 4 günde 6 puan!

Bursaspor yarın sahasında Menemenspor'u konuk edecek, 4 gün sonra da yine Bursa'da Akhisarspor'la karşılaşacak. Son 4 maçta 1 puan alabilen Yeşil Beyazlılar'da tüm hesaplar iki maçtan 6 puan toplamak üzerine kuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2021 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2021 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hedef 4 günde 6 puan!

Ligin ikinci yarısına Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Bursaspor sonrasında gerileme dönemine girdi.

Yeşil Beyazlılar sakatlık ve koronavirüs salgınıyla boğuştuğu dönemde oynadığı maçlardan galibiyet çıkaramadı. Son 4 maçtan 1 puan çıkaran Mustafa Er ve öğrencileri 4 gün içinde oynayacakları iki maçta 6 puana ulaşarak hem kötü gidişe dur demeyi hem de yeniden play-off yarışına ortak olmayı hedefliyor.

SEZONUN KADERİ BELİRLENECEK

Bursaspor'un 4 gün içindeki Menemenspor ve Akhisarspor'la oynayacağı maçlar sezonun geri kalan bölümüyle ilgili kaderini belirleyecek. Teknik direktör Mustafa Er oyuncularını her iki mücadele öncesi konsantrasyonlarını üst noktaya taşımak için çaba gösteriyor. Salgın ve üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle fiziksel anlamda hayli geriye giden Bursaspor'da iki maçın da Bursa'da oynanacak olması avantaj olarak kabul ediliyor.

8 PUAN GERİDE KALDI

TFF 1.Lig'de son dört haftada sadece bir puan toplayan Bursaspor, geçen sezonun hayli gerisinde kaldı. Play-off barajına yaklaşmak isteyen Yeşil Beyazlı takım, 22 haftada 31 puan topladı. Geçen sezon puan silme cezası sonrası 3 puanını yitiren Bursaspor, 22 haftada 39 puan toplamayı başarmıştı. 2019-2020 sezonunda 22 hafta sonunda 3'üncü sırada yer alan Yeşil Beyazlılar, bu sezon 9'uncu sırada mücadelesine devam ediyor. Bursaspor mevcut tabloda geçen sezonun 8 puan gerisinde yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.