Hava Durumu

Mücadele sevindirdi!

Anadolu Efes deplasmanında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Hakan Demir, "Önümüzdeki maçlara daha iyi motive olup yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2021 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2021 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mücadele sevindirdi!

ING Basketbol Süper Ligi 28. haftasında deplasmanda Anadolu Efes'e 87-85 mağlup olarak ligde 3 maç sonra kaybeden TOFAŞ'ta Başantrenör Hakan Demir karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes deplasmanında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını vurgulayan Demir, "iyi bir mücadele oldu. Oyunun belli dönemlerde iyi savunma yaptık ve iyi hücum ettik. Maçın kırılma anlarında ve özellikle maçın sonunda ise rakibimize kolay atış şansı verdik. Dolayısıyla Anadolu Efes tecrübesiyle maçı kazandı."dedi.

PLAY-OFF YAKLAŞIYOR

Yaklaşan play-off öncesi de açıklamalar yapan Mavi Yeşilliler'in koçu Hakan Demir, " Normal sezonun tamamlanmasına az bir zaman kaldı. Önümüzdeki maçlara daha iyi motive olup yolumuza devam edeceğiz. Kalan son 3 karşılaşmayı da kazanarak iddialı bir şekilde play-off'ta yer almak istiyoruz. Oyunumuzda günden güne ilerliyor. Büyük hedeflerimiz var ve bu amaç doğrultusunda devamlı olarak çalışmamız gerek" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.