Hava Durumu

Mustafa Er: Her takım bunu başaramaz

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er Yeşil Beyazlı takımın ayağa kalktığını söyledi. Ümraniyespor karşısında geriden gelip kazanmanın önemeni değinen genç çalıştırıcı, “2-1’den geriye dönebilmek böyle bir atmosferde çok ama çok değerli. Ben her takımın bunu başarabileceğini düşünmüyorum.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2022 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2022 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er: Her takım bunu başaramaz

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Ümraniyespor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada geriden gelip kazanmanın önemine değindi.

"GELDİĞİMİZDE İNANÇ BİTİYORDU"

Kazanmanın önemine vurgu yapan genç teknik adam, “Kazanmak çok önemliydi. Son haftalarda zaten çok iyi bir çıkışımız var. 26 maçta 25 puan toplayan bir takımdan 8 haftada 16 puan toplayan ve maç başına 2 puan ortalamasına çıkan bir takıma evrildik. Biz göreve geldiğimizde içeride tükenmişlik vardı. İnanç bitmek üzeriydi. Birçok şeyi yerine oturtabilmek bizim için bir süreçti. Saha içi ve dışında çok mesai harcadık. Şu an içeride samimiyet, güven, sevgi ve inanmışlık var. Herkes kendine takıma arkadaşına başarabileceğine inanıyor. 2-1’den geriye dönebilmek böyle bir atmosferde çok ama çok değerli. Ben her takımın bunu başarabileceğini düşünmüyorum. Burada çok değerli bir karakter koydu oyuncu gurubu. Son dakikalarda da olsun, o dayanışmanın o baskının eseri bu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz 47 puanda bitirebilmek.” diye konuştu.

"OYUNCULARIMAZA SAHİP ÇIKSINLAR"

Oyuncularına rakipleri takip etmelerini yasakladıklarını söyleyen Mustafa Er, “Açıkçası biz baraj konularını bıraktık. Son 5-6 haftadır oyuncularımıza rakiplerle ilgili yorum yapmalarını, tabelaya bakmalarını, ellerine kalem-kâğıt almalarını yasakladık. Tamamen kendi maçlarımıza odaklandık. Zaten bu bize başarıyı getirdi. Diğerlerinden gelen skorlar bizim konsantrasyonumuzu düşürüyor. Biz kendi işimize bakacağız. İki maçı kazanırsak hiç kimseye bakmadan bu işi halletmiş olacağız.” dedi. Taraftardan destek isteyen genç çalıştırıcı, “Taraftarımızı da anlıyorum ama ne olur oyuncularımıza sahip çıksınlar. Biz çok şey düşünüyoruz. Yabancı kuralı, sistem gibi konulara kafa yoruyoruz. Tepki verilen Enver Cenk golü attı. Cenk uzun süre oynamadı, sakattı. Bifouma 15 ay oynamadı. Massimo ameliyat oldu, geri dönmeye çalışıyor. Pedro’nun kronik bir sakatlığı vardı onu atlatmaya çalışıyor. Namık keza aynı şekilde. Oyuncularımız yüzde yüz hazır olsa ben iddia ediyorum çok farklı bir oyun ortaya çıkacak.” şeklinde konuştu.

"TAKIM AYAĞA KALKTI"

“Alinur başkan soyunma odasına geldi. O da tüm şehir de takımın bu girdaptan çıkmasını istiyor. Tabii o da şakayla karışık biraz sitemde bulundu. Ama maalesef süreç böyle. Çok ciddi bir birliktelik var. Şehirde zaten bir kenetlenme var bu zaten takıma sirayet ediyor. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Ki bu takım zaten ayağa kalktı. İnşallah kalan sürede de bunu devam ettireceğiz.”

-bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.