Hava Durumu

Mustafa Gönden: Özlüce'de her şey kontrol altında

Bursaspor'da, Başkan Mesut Mestan tarafından geçiş sürecinde kulüpteki işleri toparlaması için Sportif direktörlük görevine getirilen Mustafa Gönden, yazılı açıklama yaparak, "Özlüce'de her şey kontrol altında" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2020 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2020 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Gönden: Özlüce'de her şey kontrol altında

Gönden'in açıklaması şöyle:

"Göreve geldiğim bir haftalık süre içerisinde elimden gelen maksimum çabayı göstererek, ilk etapta, Özlüce'de, genç, dinamik, pozitif ve geleceğimize yatırım yapabileceğimiz profesyonel bir kadro kurmak için çok ciddi bir çalışma temposu içine girdim.

Takımdaki oyuncularımızla kaynaşmamız, aynı dili konuşacak ortak paydamızı ortaya koyarak doğru anlayışları bulmaya çalışmamız konusunda çok ciddi yollar kat ettik.

Bu göreve beni layık gören, güvenen ve atayan mevcut yönetimimizin ve aynı zamanda adaylığını açıklamış olan yeni yönetimin de şahsıma duydukları güveni ve desteği neticesinde, Bursaspor'a yakışacak, ve ilk etapta mevcutta var olan kadromuzdaki değerlerimizin maksimum fayda sağlamaları adına her iki tarafında bilgisi dahilinde benden istenen tüm bilgileri de kendileriyle paylaşıyorum.

Gelinen noktada herkesin şunu bilmesini istiyorum ki, şu dakika itibariyle Özlüce'de her şey kontrol altında devam ediyor.

Bize yakışacak olan, baskılı, coşkulu, arzulu takımı izlettirmek en büyük isteğimiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.