Hava Durumu

Özlüce'de dev buluşma!

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Yeşil Beyazlı yönetim, teknik heyet ve futbolcuları ziyaret ederek takımın bundan önceki dönemlerdeki gibi yine yanında olacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2020 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2020 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de dev buluşma!

BURSASPOR BİR MARKADIR

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde Yeşil Beyazlı yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Vali Canbolat, Aktaş ve Burkay teknik direktör İbrahim Üzülmez ve futbolcuları Osmanlıspor karşısında aldıkları galibiyet nedeniyle kutlarken, Adana Demirspor ile oynanılacak maçta da başarı dileklerinde bulundu. Oyunculara hitaben bir konuşma yapan Bursa Valisi Yakup Canbolat, "Bursaspor'un düşmesi hepimizi üzdü. Toparlanmaya ve desteğe ihtiyaç var. Bizler desteğimizi sürdürüyoruz. Sizler sadece başarıya odaklanın. Sizlerle tanışmak, başarınızı kutlamak için geldik. Teknik direktörümüz sadece antrenörlükle değil, kulübü düzlüğe çıkarmak için bizlerle görüşüyor. Bursaspor Bursalılar için markadır. Sevdadır." dedi

ÜZÜLMEZ İLETİŞİM İÇİNDE

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, "Valimiz Yakub Canbolat'ın önderliğinde ekonomik sıkıntıdan kurtulmak için çalışmalar yapıyoruz. Eskişehir yenilgisinin tarifi yok. Ama Osmanlı maçında ikinci yarı çok iyi oynadınız. Sizleri kutluyorum. 2 kritik maçımız var Adanaspor ve BB Erzurumspor ile. İki maçı kazanınca her şey bitmeyecek. Tabii kaybedince de. Play-off'a kalmadan lige çıkmanızı istiyoruz. İbrahim Üzülmez sadece teknik direktörlük yanı sıra bizlerle de iletişim içerisinde." dedi. BTSO Başkanı İbrahim Burkay da "Valimizle birlikte kampanya başlattık. Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de ekonomik sıkıntı var. Bugün valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte buradaysak bu size inandığımızın göstergesidir. Sizler bu ligin en iyi takımısınız. Süper lige çıkmanız lazım. İş dünyası size inanıyor. Ve destek veriyor." diye konuştu.

Sıkıntıları yansıtmadık

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Oyuncularımıza verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Sıkıntılarımızı saha içerisine taşımayan karakterli bir oyuncu gurubuna sahibiz. Bugüne kadar sıkıntı sahaya yansımadan bugünlere geldik. Benimle birlikte 6 maçın 4'ünü kazandık. Acı çekerek gidiyoruz. Saha dışındaki zorlukları biliyoruz. Bunu takımın içine yansıtmadık. Futbolcularıma bu konuda teşekkür ediyorum. Engelleri birer birer geçeceğiz. Lig uzun maraton. Rakiple kavga etmemiz gerekiyorsa kavga edeceğiz. Bu savaşın içerisinde daha fazla olmamız gerekiyor. Burada aslolan Bursaspor'dur. Bursaspor'un hedefine ulaşması içinde sizlerden destek bekliyoruz." dedi.

Tek hedef şampiyonluk

Takım kaptanı Selçuk Şahin de kent dinamiklerinin yaptığı ziyaretle ilgili olarak "Karekterli bir oyuncu grubuyuz. Hepi-mizde tarihi bir sorumluluk olduğunun bilincindeyiz. Bu şehri layık olduğu yere çı-karmak istiyoruz. Desteğiniz bizi mutlu edi- yor. Takımda sıkıntı var. Ama bunu saha içerisine yansıtmadık. Tek hedef şampiyonluk. Sizlerin de gereken desteği yapacağınızdan şüphemiz yok. Manevi desteğinizi istiyoruz." diye konuştu.

Traore dua istedi

Bursaspor'un Sivasspor'dan kiralık kadrosuna kattığı Abduo Traore de, "Benim görevim Bursaspor'da başarılı olmak. Geldiğiniz, bize destek olduğunuz için teşekkür ediyorum. Hedefimiz Süper Lig. Onun için bu birliktelik önemli. Hep birlikte çok çalışıp başarıyı yakalamak istiyoruz. Dualarınıza ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.